≫ 

Vozač u Inđiji bahato proleteo na crveno, a saputica sve snimala: Policija ga pronašla, sud kaznio

Vozaču je privremeno oduzet automobil

  • 18
Brza vožnja bahata, automobil juri, brzina Foto: Pixabay

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji identifikovali su i pronašli dvadesetosmogodišnjeg vozača "audija" koji je preksinoć, oko ponoći, prošao kroz raskrsnicu ulica Kralja Petra Prvog i Sonje Marinković u Inđiji, za vreme crvenog svetla na semaforu.

Prolazak kroz raskrsnicu za vreme crvenog svetla na semaforu snimila je njegova saputnica i video-snimak postavila na društvenu mrežu, prenosi RTS.

Policija je vozača privela nadležnom prekršajnom sudiji koji ga je zbog ovog saobraćajnog prekršaja kaznio novčanom kaznom u iznosu od 35.000 dinara i zabranom upravljanja putničkim motornim vozilom u trajanju od pet meseci.

Takođe, vozaču je privremeno oduzet automobil.

- Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, posebno na vozače motornih vozila da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, kako ne bi ugrozili ni svoju, ni bezbednost drugih učesnika u saobraćaju - navodi se u sasopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    15. mart 2021 | 14:10

    Ja retko stajem na Semaforu ,samo kad je gužva . Semafor je za Devojčice 👧

  • Crnogorac

    15. mart 2021 | 13:51

    Ja sam se takmicio u reli trkama,to mi je u krvi,trenutno vozim Porsche 2018god sa 500ks vozim 300km/h al ne snimam,tablice su na dugme kao Dzems Bond lazne,radari presretaci ne mogu me navatati,jer sam profi vozac sa snaznom makinom,nikad udes izazvao,na proljece obaram rekord bg-budva

  • SH

    15. mart 2021 | 14:21

    Preterana kazna,ni ovde se toliko ne kažnjava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA