Tražili milione na ime nepostojećeg duga: Trojica uhapšena zbog pokušaja iznude u Leskovcu

Leskovčani su uhapšeni u okviru akcije "Gnev"

  • 5
Policija, hapšenje, lisice Foto-ilustracija: Pixabay

Policija u Leskovcu je, u okviru akcije "Gnev", uhapsila S. A. (29), B. S. (40) i M. S. (38) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili tri krivična dela iznuda u pokušaju, saopštio je MUP.

Navodi se da se S. A. sumnjiči da je tokom marta, više puta, pozivima i porukama pretio mladiću (26) kako bi sa još jednim muškarcem, za kojom policija intenzivno traga, naplatili navodni dug od oko 250.000 dinara.

Taj muškarac je, kako se sumnja, 11. marta u lokalu koji je oštećeni opremao za kladionicu, polomio pet automata za klađenje i četiri televizora, precizira MUP.

Prema operativnim podacima policije, B. S. se sumnjiči da je u februaru i martu, više puta, pretio istom mladiću dolazeći do njegove kuće, kao i pozivima i porukama, tražeći da mu vrati navodni dug od 1.400.000 dinara.

On je takođe, kako se sumnja, od 18. februara do 12. marta, sa M. S. više puta pretio i slao poruke i suvlasniku lokala, 28-godišnjem muškarcu, tražeći da im vrati 1.200.000 dinara koje je on navodno dugovao jednom od njih na osnovu onlajn klađenja, dodaje MUP.

Osumnjičenima je, po nalogu osnovnog javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivične prijave, privedeni nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

Video: Čak šest policajaca jedva je savladalo jednog lopova: Ovako izgleda hapšenje u GTA stilu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    15. mart 2021 | 19:15

    Srbija brale?!

  • TKo

    15. mart 2021 | 23:53

    Ako je dužan dug mora da vrati, aki niko nema pravo da uništava tuđu imivinu, da preti i razbojništvom dođe do novca. Za to postoje institucije, advokati, sudije i parnica. Sa divljaštvom se mora prestati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA