Uhapšen maloletnik koji je ukrao 500.000 dinara: Sa fantomkom utrčao u poštu i pretio pištoljem

N. M. je ranije privođen je zbog krađa, a pretpostavlja se da je "operisao" sa razbojnicima iz Sremske Mitrovice koji su nedavno uhapšeni u policijskoj akciji "Gnev"

  • 1
Hapšenje, lisice Foto: Shutterstock

Zajedničkom akcijom pripadnici policije iz Bogatića i Šapca rasvetlili su oružanu pljačku pošte u selu Glušci 4. januara ove godine.

Maloletni N. M. (17) iz Ševarica je priznao razbojništvo i protiv njega će policija u redovnom postupku podneti krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

Pošto se prethodno uverio da je radnica pošte ostala sama, N. M. je sa fantomkom na glavi utrčao u poštu i potegao pištolj koji je skrivao ispod kožne jakne.

Radnicu pošte je primorao da mu preda sav novac iz kase i blagajne i sa plenom od 500.000 dinara mirno je odšetao iz pošte. Videlo ga je više ljudi koji su se u tom trenutku nalazili ispred prodavnice u centru sela, ne sluteći da je počinio pljačku.

Kako Telegraf.rs saznaje, N. M. je od ranije poznat policiji. Privođen je zbog krađa, a pretpostavlja se da je "operisao" sa razbojnicima iz Sremske Mitrovice koji su nedavno uhapšeni u policijskoj akciji "Gnev".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA