≫ 

"Bankomat Ušatog": Niški robovlasnik terorisao koga je stigao, zbog njega u zatvor dospeo i načelnik

 ≫ 

Kako saznajemo, radeći na ovom slučaju, istražni organi su saznali da N. N. drži J. G. kao roba

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mitar
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • itsamikkir

    28. maj 2022 | 16:27

    Prvo radi se o jednom vrsnom doktoru i stručnjaku.. Drugo naš zakon o zdravstvenom osiguranju ne pravi razliku između civila i vojske, problem je što su to "regulusali" uredbama da jedni drugima otimaju pare, a to nije krivično delo...ja kao vojni osiguranik sam više puta išao u civilne klinike na lečenje... A sada moj slučaj sa navedenim doktorom.. Mojim nepromišljenim postupcima ugrozio sam sebi zdravlje (da ne detaljišem), i dobio upalu srčanog mišića i "zaglavio" u Vojnoj Bolnici u Nišu, na odeljenju Kardiologije, zbog jakih bolova u srcu❤️, i visokog pritiska...Primio me je lično Načelnik Odeljenja Kardioligije Pukovnik Doktor GORAN DAMJANOVIĆ, koji je i prihvatio da me vodi kao svog pacijenta ...Naložio je sve moguće dijagnostičke metode i prepisao adekvatnu terapiju, tako da sam ja stao ponovo na svoje noge (ozdravio) u rekordnom roku za nekih 7 dana, iako je situacija bila kritična i veoma ozbiljna..A sad za docu koji me je ekspresno izlečio, mogu da kažem da je to jedan veliki FILANTROP, HUMANISTA I VRSTAN STRUČNJAK, KARDIOLOG ...i ne samo to, sprijateljili smo se , tako da mogu da još dodam da je u pitanju VELIKI ČOVEK, PORED TOGA ŠTO JE VELIKI STRUČNJAK (KARDIOLOG)...želeo na neki način da mu se odužim, međutim on to nije prihvatio , ali je popustio iz razloga da me ne uvredi, što opet jednosmerno vodi zaključku da je to i SKROMAN I POŠTEN DOKTOR..Eto da zaključim ranije sam izgubio i veru i poštovanje u doktore, ALI DOKTOR DAMJANOVIĆ JE USPEO DA SVE TO PREOKRENE..

  • M

    18. mart 2021 | 00:08

    Dr je izuzetan lekar,dijagnosticar,covek.....neverovatno da tako nasedne😔

  • Opasno

    17. mart 2021 | 19:58

    Jozef...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA