≫ 

Uhapšeni roditelji na Čukarici zbog zanemarivanja trudne ćerke (16): Bebu sakrili u korito

Devojka se porodila u improvizovanoj baraci, pronađen je i nož, sumnja se da je njime presečena pupčana vrpca

  • 9
Trudnica, hapšenje Foto-montaža: Pixabay

S. M. (47) i N. M. (56) iz Obrenovca uhapšeni zbog nasilja u porodici odnosno zapuštanja maloletnog lica i nepružanja pomoći.

Naime, kako se sumnja, oni su u dužem vremenskom periodu, od prošle godine pa do sredine marta ove godine u nehigijenskom naselju na Čukarici na Obrenovačkom putu zanemarivali razvojne potrebe svoje ćerke (16) koja je inače bila trudna.

Kako se saznaje, devojka se porodila u improvizovanoj baraci. Policija je nakon saznanja odmah reagovala i na licu mesta našli su novorođenče koje je bilo skriveno u koritu nedaleko od barake gde se maloletna majka porodila.

Beba je bila u teškom stanju, a prema procenama lekara, nađena je u poslednjem trenutku. Majka i novorođenče smešteni su u GAK Narodni front.

Policija je našla i nož kojim je, veruje se, presečena pupčana vrpca.

Uhapšenim roditeljima je određeno policijsko zadržavanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    18. mart 2021 | 10:57

    Pa sve im pustate i onda se cudite! Zive u kartonskim naseljima koja sami prave gde im dune, nikoga nema da to rascisti i da ih rastera!

  • 0o

    18. mart 2021 | 11:22

    Vratite ih sve u Indiju odakle su i došli !!!

  • hogar

    18. mart 2021 | 11:17

    ti romi su dosli iz unutrasnjosti Nis, Leskovac, Vranje... zive u nehumanim uslovima zasto se dozvoljava da svuda prave ta karton naselja... zasto drzava ne preuzme nesto ili ih vratiti nazad i tamo omogucite kakve takve uslove za zivot a njima naci posao da rade a ne samo socijala... dokle cemo gledati ta rugla pored puta....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA