≫ 

Uhapšen mladić osumnjičen za polno uznemirivanje 5 maloletnica: Snimci zgrozili i preplašili Srbiju

Sumnja se da je on, tokom februara i marta ove godine ova dela činio na teritoriji opština Rakovica i Čukarica

  • 5
Manijaci Foto: Instagram, Privatna arhiva

Policija u Beogradu uhapsila je N. M. (19) koji se tereti da je izvršio krivično delo polno uznemiravanjeKako je potvrđeno za Telegraf, u pitanju je muškarac snimljen dva puta sigurnosnim kamerama tokom napada na decu.

- Sumnja se da je on, tokom februara i marta ove godine na teritoriji opština Rakovica i Čukarica, polno uznemiravao pet maloletnih osoba - navodi se u saopštenju MUP-a.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsetimo, za nepunih nedelju dana objavili smo dva snimka na kojem se vidi kako muškarac pokušava polno da uznemirava maloletne devojčice. Na jednom snimku se vidi kako mladić stoji ispred ulaza, sa izvađenim polnim organom.

Kada je jedna devojčica ušla u zgradu, on je ušao za njom, sačekao na stepeništu da uđe u lift, pa je i on krenuo za njom. Na sreću, naišla je komšinica, devojčicu odvela kod roditelja i sve prijavila policiji.

Na drugom snimku, koji smo jutros objavili on je pokušao da uđe u zgradu odmah posle jedne devojčiceSrećom, pa se ona vratila do vrata i rukom ih gurnula da se lepo zatvore. Manijak je prišao, već spuštenih pantalona, ali nije mogao da uđe. Ubrzo je i pobegao.

Podsetimo, jedan muškarac je  priveden 15. marta pod sumnjom da je polno uznemiravao dve devojčice u ulazima zgrada na Voždovcu i Ceraku u Beogradu, ali je on pušten  na slobodu, pošto ga devojčice u policiji nisu prepoznale kao izvršioca krivičnog dela.

Na radnji prepoznavanja koja je obavljena u policiji, gde je između nekoliko drugih muškaraca bio i privedeni, devojčice od 11 i 13 ga nisu prepoznale kao napasnika, pa mu je ukinuto zadržavanje i pušten je na slobodu, rečeno je Tanjugu u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Javnost je bila zgrožena i zabrinuta zbog ovih snimaka:

Video: Jeziv snimak sa Ceraka: Otkopčao pantalone i prestravio devojčicu

Video: Manijak izvadio polni organ i presreo devojčicu u zgradi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Borko

    19. mart 2021 | 12:39

    Bez milosti osuditi na vesanje

  • Nina

    19. mart 2021 | 12:59

    Mlad momak. Kad se pre izopačio?

  • TKo

    19. mart 2021 | 13:17

    Ipak je tom momku potrebno ozbiljno lečenje. Mislim da nije kasno, a ako jeste onda preduzeti druge odgovarajuće mere i terapiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA