Uhapšen Novopazarac jer je gradio bez dozvole: U prizemlju objekta nikao lokal, u njemu sedeli gosti

Uhapšen i vlasnik ugostiteljskog objekta, protiv njegovog oca podneta krivična prijava

  • 0
Policija, policijska svetla, rotacija Foto: Shutterstock

Policija u Novom Pazaru uhapsila je H. S. (32) iz tog grada zbog građenja bez građevinske dozvole, kao i njegovog sugrađanina E. S. (35) zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Novi Pazar, osumnjičeni H. S. se tereti da je kao investitor izvodio radove na izgradnji jedne višespratne zgrade bez dozvole za gradnju.

Policija je na tom gradilištu zatekla radnike, a u prizemlju objekta koji se gradi zatečen je neprijavljeni ugostiteljski objekat vlasništvo E. S. u kojem se nalazilo pet osoba.

Tom prilikom, osumnjičeni E. S. i njegov šezdesettrogodišnji otac nasrnuli su na dvojicu policijskih službenika kako bi ih sprečili da izvrše kontrolu objekta, a E. S. im je i pretio.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, osumnjičenima H. S. i E. S. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Protiv šezdesettrogodišnjeg muškaraca biće podneta krivična prijava, u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Komunalna inspekcija će protiv vlasnika neprijavljenog lokala podneti odgovarajuću prijavu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA