≫ 

Detalji porodične tragedije u Barajevu: "Vladan je pre nekoliko dana najavio šta će da uradi"

Vladanov otac rano jutros začuo je pucnje. Otišao je po drugog sina, a onda su zatekli tela

  • 15
Barajevo, kuća, porodična tragedija otac ubio sina na spavanju Foto-kolaž: Shutterstock, Pixabay, Prinstkrin: TV Prva

Vladan Đ. iz naselja Beljina u Barajevu ubio je rano jutros svog sina Dragana u porodičnoj kući. Kako kažu komšije, sina su često viđali u šetnji.

- Oni žive na nekih 900 metara od mene. Sve se dogodilo jutros oko šest sati, video sam kada su stigle policija i Hitna pomoć - kaže za "Telegraf" jedan od komšija.

Kako dodaje, sa ovom porodicom nikada nisu imali problema.

- Otac je retko izlazio iz kuće. Sina smo često viđali kako šeta ulicom. On je ometen u razvoju, nije bio sposoban da se brine sam o sebi, otac je brinuo o njemu. Živeli su sami, Draganova majka nije bila sa njima - dodaje sused.

Vladanov brat Miodrag rekao je da Vladan da nije imao drugih problema osim obaveza oko sina koji je bio ometen u razvoju, piše "Kurir".

- Morao je sam da brine o detetu koje nije bilo sposobno da samo živi. Često se žalio da mu je teško - rekao je Miodrag.

Kako je objasnio, Vladana je supruga napustila pre nekoliko godina.

- Ostavila ga je, razveli su se zbog deteta. Često se žalio da mu je teško, sve obaveze su pale na njega - priča Miodrag.

Otac najavio ubistvo

Deda ubijenog mladića Dragoljub i dalje je vidno potresen zbog sve što se dogodilo, a kako kaže, rano jutros je čuo pucnje, a potom zatekao tela.

Kako je istakao, on je, čim je začuo pucnje, otišao u susednu kuću, gde mu živi drugi sin kako bi proverio šta se dešava. U povratku, njih dvojica, zatekli su beživotna tela, pišu mediji.

- I jedan i drugi su bili bolesni, dete je imalo manu od rođenja, imao je problem s crevima. On je sve znao, mogao je da se kreće, ali teško. Težak je to posao, moj sin je svoje dete u 24 sata po pet-šest puta morao da presvlači, da mu prinosi. Nije lako... Bio je unuk i u bolnici. On je ušao u 25. godinu, nije imao nijedan kvaran zub! Još uvek sam u šoku, ne znam odakle Vladanu puška, bio je u Hrvatskoj na ratištu, ali ja je nisam video do sad. On je to krio od mene - kaže nesrećni čovek.

Kako ističe, pre nekoliko dana se desila jedna situacija, kada je njegov sin gotovo nagovestio da nešto sprema.

- Nagovestio je, rekao je da ne mogu da prežive, rekao mi je pre par dana da će to da uradi za mladence. Bio sam kod njega, pokušavao. I ništa. Imao je u planu da uništi život, imao je i mnogo lekova. Sudbina je učinila svoje. Sin nije imao snage da ode od kuće do puta zadnjih nekoliko dana. Planirali smo drugi sin i ja da ga vodimo da se testira na koronu, ali eto - kaže čovek.

Podsetimo, zločin se najverovatnije dogodio na spratu porodične kuće, kada je Vladan pucao iz puške, za koju nema dozvolu, u svog sina Dragana, a zatim je ispalio sebi hitac u glavu.

Video: Ćerka ubila majku u Bečeju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @Kiki

    22. mart 2021 | 12:45

    Takva deca primaju tuđu pomoć i negu. Da samo što Ona u zadnjih par godina nije povećavana. Više državu košta jedan izbeglica nego hendikepirani srbin. ZAŠTO, ZAŠTO!!!

  • Ana

    22. mart 2021 | 13:18

    Jadan covek..jadan njegov sin..ovo je velika tragedija ..

  • Kad

    22. mart 2021 | 12:39

    Sistem pomoći nema a ni ustanove ali važno je da Kokeza kupuje trebi mečku od 100,000 evra??!!Niste djaba bimbardovani ma ne ??!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA