≫ 

Osuđen Dejan koji je mučki ubio bivšu devojku u Novom Sadu: Dobio istu kaznu kao Malčanski berberin

Ubistvo se dogodilo u decembru 2019. godine

  • 38
ubica Dejan i ubijena Dusanka, Novi Sad, ubistvo Foto: Facebook

Dejan. D. (30) iz Herceg Novog, koji se tereti da je pre dve godine u Novom Sadu, na Grbavici, ubio svoju bivšu devojku Dušanku J, osuđen je danas na doživotnu kaznu zatvora, rekla je predsednik veća sudija Ivana Josifović.

To je inače druga kazna doživotne robije koja je nakon promene zakona izrečena u Srbiji. Prvi je na doživotnu robiju osuđen Ninoslav Jovanović iz Malče zbog otmice i zlostavljanja devopjčice iz Niša.

Okrivljenom, koji je u pritvoru od 26. decembra pretprošle godine, pripisuje se da je nožem fatalno povredu bivšu devojku pred zgradom u Alekse Šantića, u kojoj je živela dvadesetpetogodišnjakinja, poreklom takođe iz Herceg Novog.

Devojka je preminula na putu do Urgentnog centra, dok je okrivljeni za ubistvo uhapšen nekoliko sati kasnije.

On je na glavnom pretresu u februaru izneo svoju odbranu, ali nije posle toga želeo da odgovara na pitanja suda, branioca i tužioca. Okrivljeni je pričao o vezi koju je imao sa D. J. i svojim lošim navikama. Nakon izlaganja je rekao da se kaje zbog svega što se dogodilo.

Video: Povećavaju se kapaciteti zatvora u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA