≫ 

Dvojica okrivljenih u aferi "Jovanjica" pušteni na slobodu, advokat: "To je dobra i zakonita odluka"

- Okrivljeni Miljević je dobio dete koje uskoro puni godinu dana i koje će sad videti i zagrliti, poljubiti, prvi put - rekla je Zora Dobričanin

  • 4
Jovanjica, marihuana, hapšenje Jovanjica /Foto: MUP, Pixabay

Dvojica saradnika Predraga Koluvije, koji su okrivljeni u slučaju "Jovanjica", Branislav Miljević i Zdravko Milošević pušteni su da se brane sa slobode, saznaje Telegraf.rs.

Kako nam je potvrdila njihov branilac, Zora Dobričanin Nikodinović, oni će se braniti sa slobode.

- To je dobra i zakonita odluka, pritvor nije kazna i ni u kom slučaju se ne sme pretvoriti u kaznu. Sud na to mora da pazi i po službenoj dužnosti. Pritvor uvek mora da se svede samo na neophodnu meru i da se ukine ili zameni blažom čim se za to steknu uslovi - kaže Dobričanin.

- Ovde pritvor već dugo traje. Okrivljeni Miljević je dobio dete koje uskoro puni godinu dana i koje će sad videti i zagrliti, poljubiti, prvi put - dodala je.

Branislav Miljević i Zdravko Milošević u pritvoru su bili od 2019. godine zbog sumnji da su deo organizovane kriminalne grupe koja je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga na imanju Jovanjica koje je u vlasništvu Predraga Koluvije.

Osim njih tada su uhapšeni i Predrag Koluvija, Petar Živanović, Petar Hricaj, Stevan Holić, Vule Bojović, Boban Jovanović, Branislav Milejvić.

Miljević i Milošević, kao i ostali osumnjičeni, bili zaposleni u Jovanjici kod Predraga Koluvije.

Sledeće ročište za Jovanjicu je zakazano za 14. april.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA