• 1

Zaplena oružja i municije u Pančevu: Puške, bombe, pištolji, meci... Policija ih broji na snimku

Krivične prijave protiv pet osoba

  • 1

Pripadnici MUP u Pančevu u okviru akcije „Gnev“, a u saradnji sa nadležnim tužilaštvima iz Pančeva, Smedereva i Vršca zaplenili su izvesnu količinu oružja i municije i protiv pet osoba podneli krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Zaplenjeni su automatska puška, tri bombe, tri pištolja, lovačka i vazdušna puška, 435 metaka, a u stanu i drugim prostorijama pedesetšestogodišnjeg muškarca u okolini Vršca pronađeni su automatska puška, pištolj, bomba, lovačka i vazdušna puška i 185 metaka.

U kući dvadesetčetvorogodišnjeg mladića u okolini Vršca nađen je pištolj, kao i u kući šezdesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Alibunara.

Policija je u kući četrdesetdvogodišnjeg muškarca iz okoline Opova pronašla ručnu bombu, a još jedna ručna bomba, kao i 250 metaka raznog kalibra, nađeni su u kući šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca iz okoline Kovina.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima