≫ 

Branislav Lečić stigao nasmejan na saslušanje sa advokatom i poručio: Spreman sam na sve

Pozvan je u policiju na informativni razgovor

Glumac Branislav Lečić stigao je u Policijsku stanicu 29. novembar, kako bi dao izjavu povodom navoda glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine.

- Dame i gospodo novinari, dobar dan. Dobar dan od sveg srca. Sad se nalazimo prvi put posle ove optužbe koja je objavljena u ponedeljak u štampi, evo prilike da dam sad svoju izjavu na mestu koje je zakonski zaduženo za ovakve stvari. Vas želim samo da pozdravim, srećan rad, pa se vidimo - rekao je Lečić pre ulaska z Policijsku stanicu.

Na pitanje da li će ići na poligraf, rekao je:

- To sam davno rekao, spreman sam na sve.

Portparol Tužilaštva Ivanka Rakočević precizirala je za Tanjug da je Lečić u policiju pozvan na informativni razgovor, a izjavu će dati u prisustvu javnog tužioca. Ovom razgovoru prisustvuje i njegov advokat.

Davanje izjave može da traje do četiri sata.

Lečić je prethodno uslikan ispred svog stana kada je krenuo u policiju.

Takođe, tokom razgovora Lečić bi mogao da bude pozvan na poligrafsko testiranje, koje nije dužan da privhati.

Međutim, kako je ranije najavljivao, on će poligrafsko ispitivanje, ukoliko do njega dođe, prihvatiti.

Više javno tužilaštvo u saradnji sa policijom vodi predistražni postupak povodom navoda Štajnfeldove.

Podsećamo, Lečić je prethodnih dana negirao optužbe, primetivši da je u medijima "već osuđen". On tvrdi da sa glumicom nikad nije imao „ni ljubavni odnos, ni seksualni, a pogotovo ne da je bilo silovanja“.

Video: Lečić se obratio javnosti: Svi misle da sam silovatelj, monstrum... Danijela, reci istinu...

Video: Razgovor Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića: To je moje iskazivanje nežnosti, jesi li normalna?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PRAVDA ZA ISTINU!

    26. mart 2021 | 13:09

    Ona kaze silovao me "moj prijatelj i dragi kolega" ? Strasno. Inace ne znam sta da mislim, ako je bilo silovanja, zao mi je, ali tolike godine cutanja, a snimak nastao posle par godina, i ona lagano prica sa njim, svesno razgovara sa covekom koji je silovao, a ovamo cuti jer se plasi da kaze?!? Verujem da se sedelo, pilo, zezalo, i onda kad krenes sa covekom u kola, posle sedeljke i pica, bukvalno stavljas do znanja da hoces sa njim!? Ne razumem sta trazis ti sa njim bilo gde, osim na sceni i za vreme proba. Gde si htela kolima da ideš? Pa normalno, coveku si sama dozvolila da ti pridje (ne kazem da si sama trazila silovanje)!!!

  • Jao

    26. mart 2021 | 15:47

    Kako bi volela da ne bude osudjen i da pravda bude na njegovoj strani samo da vidim sta ce onda ovi koji su pricali najgore o njemu a nju dizali u nebesa.

  • Taša

    26. mart 2021 | 13:02

    Ne ide mi u glavu da neko bude silovan i cuti punih 9 god. Meni to nije normalno. Ode u Ameriku da pravi film na engleskom, daje intervuje a ne prijavljuje silovanje toliko godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA