≫ 

Detalji ubistva u Vranju: Glavom platio pogrešne cigare? Komšije opisale kako je sve počelo

Žrtva i osumnjileni za ubistvo pre zločina sedeli zajedno

  • 1
Ubistvo u Vranju Foto: S.Tasić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Vranju uhapsili su I. Š. (25) iz ovog grada neposredno nakon što je, kako se sumnja, usmrtio pedesetogodišnjeg sugrađanina V. S.

Telo stradalog je pronađeno u petak ujutru i, prema svedočenjima suseda, radi se o V. S, poznatom gradskom liku, bez zaposlenja, rodom iz obližnjeg Balinovca.

Naime, kako svedoče komšije, pre zločina njih dvojica su sedeli kod I. Š, koji je poslao V. S. u prodavnicu po cigarete i dao mu 2.000 dinaraV. S. se navodno vratio iz prodavnice sa pogrešnim cigaretama i vratio I. Š. samo 200 dinara kusura, pišu Novosti.

Na to je I. Š, kako navode komšije, pobesneo pa zgrabio držalicu od sekire i izudarao čoveka po leđima i glavi. Usled teških povreda on je na mestu ostao mrtav, a policija i Hitna pomoć mogli su samo da konstatuju smrt.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, po nalogu tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden zameniku tužioca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA