Crni "audi" naleteo na ženu i dete u kolicima u Leskovcu: Mališan (2) doživeo traumu

Na ovom delu saobraćajnice često dolazi do saobraćajnih nezgoda jer vozači prebrzo voze

  • 0
Leskovac nesreća Slupana dečija kolica Foto: jugmedia.rs

Na izlazu iz Leskovca prema Bojniku dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povređena žena sa detetom u kolicima, potvrđeno je u policiji i Opštoj bolnici Leskovac. Na sreću dvogodišnje dete sem trauma nema povreda.

- Žena ima po licu ogrebotine, žali se na bolove, pa upravo ide na skener. Ukoliko ima unutrašnje povrede, biće upućena za Niš - kazao je načelnik Službe urgetne medicine Milan Stojković, piše JuGmedia.

Crni "audi" je sleteo s puta i udario u električni stub koga je izmestio i visi nad slupanim automobilom. Pored njega su slupana dečja kolica, malo dalje na istoj strani je drugi automobil, po svemu sudeći, marke "sab".

Neki od okupljenih meštana rekli su da je, navodno, za volanom "audija" bio mladić te da je izgubio kontrolu nad vozilom.

U PU Leskovac nisu hteli da kažu u koliko se tačno sati dogodila nezgoda i ko je učestvovao u njoj objašnjavajući da još nemaju podatke s terena.

Na ovom delu saobraćajnice često dolazi do saobraćajnih nezgoda jer vozači prebrzo voze.

Video: Uznemirujući snimak trenutka velike nesreće u kojoj je 20-godišnjak usmrtio tri osobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA