≫ 

Tinejdžer (16) poginuo u teškoj nesreći kod Mladenovca: Udario ga "mercedes" dok je vozio rolere

Prvi rezultati istrage ukazuju da je u Donjoškolsoj ulici tinejdžera koji je bio na rolerima, van pešačkog prelaza, udario automobil marke "mercedes" koji je vozio mladić (20)

  • 2
Dete ulica nesreća noge pregaženo auto Foto: Shutterstock

Tinejdžer O. C. (16) poginuo je u saobraćajnoj nesreći u selu Kovačevac, kod Mladenovca, javlja Informer.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je u Donjoškolsoj ulici tinejdžera koji je bio na rolerima, van pešačkog prelaza, udario automobil marke "mercedes" koji je vozio mladić (20).

Ekipa Hitne pomoći konstatovala je smrt maloletnika, a sumnja se da vozač automobila nije prilagodio brzinu kretanja uslovima i stanju puta i čeonim delom vozila udario je pešaka na rolerima.

Vozač je zadržan u policijskoj stanici Mladenovac.

I ova saobraćajna nesreća treba da bude opomena svim učesnicima u saobraćaju da poštuju propise, ne zbog zaprećenih kazni, već zbog bezbednosti pojedinca i zajednice.

MUP Srbije, Agencija za bezbednost saobraćaja i društveno odgovorne organizacije sprovode niz kampanja koje imaju za cilj pravilnu edukaciju i promenu svesti građana o neophodnosti poštovanja saobraćajnih pravila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VOZAČ

    2. april 2021 | 10:36

    Iskreno saučešće porodici a predlog ministarstvu prosvete da u osnovnoj školi uvedu obavezni predmet PRAVILA I PROPISI ZA BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA...

  • Hulk

    2. april 2021 | 11:00

    Pešak vozi rolere ulicom !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA