≫ 

Predsednik prekršajnog suda u Valjevu psihički maltretirao partnerku: Ne sme da joj priđe 30 dana

Nezvanično, predsednik Prekršajnog suda je pod dejstvom alkohola lupao na vrata i pokušavao da uđe u stan bivše emotivne partnerke, koja je zbog toga pozvala policiju

  • 2
Nasilje devojčica žena devojka stop Foto: Shutterstock

Predsedniku Prekršajnog suda u Valjevu Z. S, izrečene su hitne mere zabrane prilaska njegovoj bivšoj emotivnoj partnerki u trajanju od 48 časova, zbog psihičkog nasilja.

Osnovni sud u Valjevu zabranu prilaska produžio je za još 30 dana.

Nezvanično, predsednik Prekršajnog suda je pod dejstvom alkohola lupao na vrata i pokušavao da uđe u stan bivše emotivne partnerke, koja je zbog toga pozvala policiju.

- Policijska uprava u Valjevu na osnovu Zakona o sprečavanju nasilja u porodici dostavila je Osnovnom tužilaštvu izveštaj povodom prijave koju je 31. marta u ranim jutarnjim časovima podnela ženska osoba protiv predsednika Prekršajnog suda u Valjevu Z. S. zbog psihičkog nasilja - objavile su internet-novine "kolubarske.rs" odgovor Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu dostavljenom na njihov zahtev.

- Policijski službenik je procenio da rizik od neposredne opasnosti od nasilja u porodici postoji, nakon čega su Z. S. izrečene hitne mere privremene zabrane da kontaktira i prilazi bivšoj emotivnoj partnerki u trajanju do 48 časova, dok je po predlogu Osnovnog javnog tužilaštva Osnovni sud u Valjevu mere produžio na period od 30 dana - dodaje se.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1111

    6. april 2021 | 18:59

    Srbija je ruglo. Pa u Srbiji ako si na državnim jaslima. Mozes sebi da priuštis baš sve. Svaki dan neka nova vest gde su policija, carinici, političari pa i sudstvo umešani u neki vid kriminala. I ti isti kažnjavaju narod za recimo neverovanje pojasa u automobilu. Ili ili ili.

  • KAZNA

    7. april 2021 | 00:25

    Ovo je velika sramota za pravosudje Srbije. Predsednik pijanica,BLAM. Ko sve radi na uticajnim mestima,prostaci(cast izuzetcima). Smenite tu pijanduru da ne sramoti Srbiju i kaznite naximalno kao i za zlostavljanje u porodici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA