Majka devojčice koju je starac zvao u BMW u Mladenovcu: Uplašeno pobegla u radnju, on pošao za njom

Nepoznati muškarac u automobilu marke BMW prišao je devojčici u Mladenovcu, govoreći joj da su ga poslali po nju

  • 18
Mladenovac, pokušao da namami devojčicu u auto Foto: Shutterstock, Facebook/Onna Bugeisha,

Muškarac M. S. star 70 godina uhapšen je u Mladenovcu zbog proganjanja devojčice (12) koja je u Kosovskoj ulici stajala na pešakom prelazu i čekala svoju drugaricu.

Naime, kako za Telegraf.rs priča majka devojčice, Tanja Glišić, njena ćerka je trebalo da se nađe u sredu sa svojom vršnjakinjom, kada joj je prišao automobil marke BMW. U tom trenutku bio je dan, oko 17 sati.

- Kada se zaustavio, pošto je ona stajala na pešačkom, moja ćerka je pomislila da on želi da je propusti, da prođe. Međutim, rukom mu je pokazala da može da nastavi, ali on to nije uradio. Prišao joj je automobilom i rekao "Hajde, uđi, poslali su me po tebe". Ona je to, naravno, odbila, ali je čovek nastavio da je ubeđuje - priča devojčicina majka.

Kako kaže, ta lokacija udaljena je svega 5 minuta od centra grada.

- On se zaustavljao više puta, kako je ona odlazila od njega. I onda je ona fotografisala njegov auto na kom se videla i registracija. Odmah posle toga je ušla u prvu prodavnicu, a taj čovek je tu parkirao i krenuo za njom. Ušao je u prodavnicu, a onda tražio da obriše tu fotografiju jer se šalio. I još joj rekao: "Evo, sad si napravila problem radniku" - prepričava naša sagovornica.

Bila je potresena, uznemirila se

Dodaje da je njena ćerka obrisala iz telefona fotografiju, ali da je ona ostala u memoriji telefona, te ju je vratila.

- Uplašila se, bila je potresena, uznemirena, ali mi je rekla da joj je ubrzo bilo lakše, čim je ušla u prodavnicu. Čim smo se videle, pošto je sa bratom bila na treningu odmah posle toga, sele smo i rekla mi je: "Moram da ti ispričam šta se desilo". Odmah smo otišle do policije da prijavimo slučaj - objašnjava devojčicina mama.

Tanja dodaje da je njena ćerka opreznija posle svega, ali da se ne plaši da izađe na ulicu.

- Od malena sam svoju decu vaspitavala da ne uzimaju bombone i čokolade od nepoznatih, sa decom se mora pričati. Nemoj da priđeš kolima, odmakni se, skloni se, u prvu zgradu, dvorište, prodavnicu.. To sam i ćerki, i sinu koji je stariji od nje godinu dana, stalno govorila, još otkako su krenuli u vrtić - ističe Tanja, koja je inače samohrana majka.

Podsetimo, M. S. dobio je krivičnu prijavu za proganjanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    9. april 2021 | 13:15

    Dajte ime i sliku. Ne treba da ide na sud jer sudije ne znaju da rade svoj posao.

  • radoje Ojdanic

    9. april 2021 | 13:07

    Kakvu bre krivičnu prijavu! Jeste vi ludi? U ludnicu manijaka!

  • Bojan

    9. april 2021 | 13:55

    Krivična prijava za proganjanje,eee moja Srbijo.a pokušaj otmice ? Pa nije daleko ni od pokušaja silovanja. Za sudstvo i te tužitelje imam samo jednu reč “ sram vas bilo “

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA