U sudaru kamiona i kombija poginulo 5 radnika, Žikici bio 1. radni dan: Odloženo suđenje vozaču

* Sudar se desio na auto-putu Beograd - Niš * Nesreća se desila 29. novembra 2019. godine * Na licu mesta poginule tri osobe, kasnije još dve podlegle povredama

  • 0
Udes autoput Beograd Nis kombi kamion kod sela Gornja Trnava, Draževac Foto: Telegraf

Danas je trebalo da počne suđenje Goranu B. (47) iz Kraljeva koji se sumnjiči da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Njemu se na teret stavlja da je 29. novembra 2019. godine na auto-putu Beograd - Niš, kod mesta Gornja Trnava, upravljajući kamionom udario u kombi pun radnika. Suđenje je, međutim, odloženo za 26. april.

Podsećamo, kombi se nalazio u zaustavnoj traci i na mestu su poginule tri osobe. Dvoje je preminulo u bolnici, a njih šestoro zadobilo je teške i lakše povrede, pišu Novosti.

Žikica Veličković Žikica Veličković / Foto: Privatna arhiva

Na licu mesta tada je poginuo Žikica Veličković (19) iz Rače Kragujevačke kome je to bio prvi dan na poslu. Poginuli su i Srđan (34) i Ljubiša (40), zet i šurak iz Kragujevca, dok su kasnije tokom lečenja od zadobijenih povreda preminuli Dejan Ristić i Boris Stanojević, a teške telesne povrede opasne po život zadobila su dva radnika, dok su četiri lakše povređena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA