≫ 

Bežao od policije ulicama, sudario se, pa poginuo: Osvanuo snimak pred stravičnu saobraćajku u Nišu

Pretpostavlja se da je vozač  J.G (28) "ševroleta" niških tablica koji je izazvao udes prethodno bežao od policije koja je pokušala da ga zaustavi još u Nišu. Najverovatnije jer za njim postoji raspisana poternica

  • 39

Snimak na kome sivi automobil niških registarskih tablica juri ulicama ogromnom brzinom, a za njim nekoliko policijskih patrola u pokušaju da ga stignu i zaustave, osvanuo je na internetu. Pretpostavlja se da je reč o automobilu koji je izazvao sudar u toku dana, na putu NIŠ-Prokuplje kod Jugbogdanove, kada je stradala jedna osoba, a dve povređene.

Pretpostavlja se da je J.G (28) vozač "ševroleta" niških tablica koji je izazvao udes prethodno bežao od policije koja je pokušala da ga zaustavi još u Nišu, najverovatnije jer za njim postoji raspisana poternica, prenosi Blic.

Kako se navodi, saobraćajna policija je vršila redovnu kontrolu saobraćaja i pokušala da zaustavi vozača "ševroleta" svetlosnom signalizacijom, ali je on odbio da stane i počeo je da beži.

Vozač se na ovaj potez verovatno odlučio pošto za njim postoji raspisana poternica Osnovnog suda u Aleksincu, zbog teške krađe.

Naime, sa mladićem je bila i njegova devojka J.P (19).

Scena kao iz akcionog filma usledila je kada je mladić krenuo da beži u pravcu naselja Bubanj, pa ka Železničkoj stanici i Novom Selu, Merošini i na kraju ka Jugbogdanovcu. Tu je, zbog ogromne brzine,  izazvao nesreću prešavši na suprotnu stranu kolovoza i sudarivši se sa "audijem".

U "audiju" su bili supružnici B. K. (61) i L. K. (53), oboje iz Niša, navodi se.

U poteri za za vozačem učestvovalo je osam policijskih vozila i dvojica motociklista policajaca. Povređeni su vozač i suvozač "audija", kao i jedan putnik iz "ševroleta".

Na licu mesta intervenisali su i vatrogasci, koji su izvlačili povređene iz slupanih karoserija automobila. Nezvanično, J.G. nije imao izdatu vozačku dozvolu.

Ovu scenu sa kobnim ishodom video je veliki broj ljudi na Instagramu, a reakcije su bile burne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žorž

    1. maj 2021 | 18:44

    Droga,alkohol,američki filmovi,nevaspitanje,loši zakoni,i desi se tako nešto.

  • Misko

    1. maj 2021 | 18:53

    Snimak pocinje od zel. stanice u Nisu a udes se desava u selu kod prokuplja 20km dalje ... 20km ga jurilo 10 policijskih vozila???

  • Zoran

    1. maj 2021 | 17:59

    Vidim u natpisu da je bilo raznih reagovanja,I bice sigurno minusa po komentarima ali cemu.Bitanga,kriminalac sta je policija trebali da uradi,da ga pusti,a onda bi bilo nesposobna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA