Usmrtio biciklistu, pa pobegao posle nesreće: Uhapšen vozač kod Zrenjanina

Policija je pronašla vozilo nedaleko od mesta na kojem se dogodila nesreća, a efikasnim radom ubrzo je identifikovala i uhapsila osumnjičenog

  • 4
Hapsenje, lisice Foto: Shutterstock

Pripadnici policije u Zrenjaninu, po nalogu višeg javnog tužioca u ovom gradu,uhapsili su R.P. (40) iz okoline Novog Bečeja, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopšteno je večeras iz Policijske uprave Zrenjanin.

Sumnja se da je on danas u jutarnjim časovima, na putu između Novog Miloševa i Bašaida, automobilom marke "opel" udario tridesetdvogodišnjeg vozača bicikla, koji je preminuo od zadobijenih povreda.

R.P. se tereti da je potom zaustavio automobil i pešice napustio lice mesta.

Policija je pronašla vozilo nedaleko od mesta na kojem se dogodila nesreća, a efikasnim radom ubrzo je identifikovala i uhapsila osumnjičenog.

R.P. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Zrenjaninu, dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Reks

    2. maj 2021 | 23:34

    Čuo čovek da se dobija kućni pritvor i nanogica godinu dana, a ako se bude primerno ponašao pustiće ga posle 6 meseci iz kućnog pritvora i što da ne pobegne.

  • Aca

    3. maj 2021 | 00:34

    Efikasni rad je da provere po tablicama čije je vozilo. 30 sekundi efikasnog rada.

  • Monster

    2. maj 2021 | 23:36

    Tako vam je to kad zakon štiti ubice i nasilnike i osudi ga samo godinu dana kućnog pritvora. I plus kao nagradu otvore mu radio stanicu. I mnogi se ugledaju na takve baje i reše da i oni luduju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA