≫ 

Amerikanac došao u Beograd zbog ljubavi, devojka ga izbacila uoči Vaskrsa, pa je ubijen?

Gavin G. (54) usmrćen je u noći između 3. i 4. maja

  • 20
skadarlija policija kofer U Beogradu u utorak pronađen kofer ubijenog Amerikanca, Foto: Telegraf.rs

Pripadnici beogradske kriminalističke policije uhapsili su u utorak troje Beograđana, osumnjičenih da su u noći između 3. i 4. maja, na Zvezdari, u domu Đ. V. u Ulici Veljka Dugoševića, nasmrt pretukli američkog državljanina Gavina G. (54), pišu Novosti.

Zločinu je prethodilo višesatno konzumiranje alkohola, svađa i tuča. Motiv ubistva se još utvrđuje.

Lisice su stavljene Đ. V. (57), R. B. (35) i M. J. (38), koji su osumnjičeni da su počinili krivično delo teško ubistvo. Određeno im je policijsko zadržavanje do 48 sati, a po isteku će biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

- Oko tri sata ujutru čuo sam neku buku, kao da se tuku, ali to se često u toj kući dešavalo - priča komšija Branislav Petrović.

- Da su ubili čoveka čuo sam tek kada je došla policija. Izneli su Amerikanca u dvorište. Krv se svuda razlivala, jedva sam uspeo da je operem - navodi Petrović koji nije poznavao ubijenog muškarca.

Prema njegovoj priči, u kuću Đ. V. često su "svraćali nepoznati ljudi", najčešće zbog alkohola. Kobne noći o zločinu koji se dogodio policiju je obavestila žena, koja je sada, sa dvojicom muškaraca, takođe, uhapšena.

- U sobi, gde je zatečeno telo ubijenog, nameštaj je bio razbacan, a bilo je i srče. Glava mu je bila smrskana od udaraca. Ne samo što su ga ubili, već su mu iz džepa izvukli oko 2.500 dinara. Nije baš najjasnije iz kog razloga su ga pretukli nasmrt i to se tek utvrđuje - navodi izvor Novosti.

Amerikanac je stigao u Srbiju krajem prošle godine. Na Bulbulderu je živeo sa devojkom, srpskom državljankom.

Kako prenosi BlicGavin G. je iz Njujorka u našu zemlju došao zbog ljubavi prema njoj. Nekoliko meseci živeli su zajedno, međutim, dva dana pred Vaskrs, njih dvoje su se posvađali i ona ga je izbacila iz kuće.

Policija utvrđuje kako su mu se u noći kada je ubijen, ukrstili putevi sa Đ. V. u čijoj kući je završio. Prema nezvaničnim saznanjima, oni su se poznavali iz kraja.

Podsetimo, u utorak je u Skadarliji, na jednoj klupi, pronađen kofer ubijenog Amerikanca, zbog čega je policija pomerila goste obližnjih lokala i blokirala ovaj deo grada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    5. maj 2021 | 16:13

    Svi koji su učestvovali u ubistvu,treba isporučiti u Ameriku pa neka im oni sude.Dosta više sramote za Srbiju,uvek smo mi krivi za nešto.Avion pa via Amerika!

  • Bane

    5. maj 2021 | 17:30

    Dosao zbog ljubavi ali bez dolara. Dzabe mu sto je i amer ako nema para. To tako danas kod emancipovanih funkcionise. Gde nema love, nema ni ljubavi.

  • D

    5. maj 2021 | 17:53

    Dokle da se brukamo, Taton....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA