Amerikanac ubijen u Beogradu radio na Long Ajlendu, bio poslovni savetnik i bankar, pomagao deci

Gavin G. je bio i humanitarni radnik - volontirao je u organizaciji koja je pomagala deci bez roditelja

  • 3
skadarlija policija Foto: Telegraf.rs

Amerikanac Gavin G. (54) iz Njujorka, ubijen na Zvezdari u Beogradu, bavio se davanjem zajmova, bio je poslovni savetnik, a u njegovoj biografiji se navodi da je uvodio i potencijalne ulagače na tržište Sjedinjenih Američkih Država, pišu Novosti.

Uz ove poslove, predstavljao se i kao onlajn nastavnik poslovnog engleskog jezika.

U dosijeu ubijenog Amerikanca navodi se da je jedan od vodećih partnera u kompaniji "Kempington finans" sa Long Ajlenda gde je zvanično radio od jula 2009. godine.

- Gavin se pridružio kompaniji "Kempington finans" 2009. godine kako bi svojim postojećim, ali i budućim klijentima, pružio čitav spektar mogućnosti korporativnog i poslovnog finansiranja. Njegovo iskustvo u finansiranju komercijalne hipoteke znači da za svaku kupovinu ili refinansiranje komercijalne nekretnine uvek postoji opcija zajma banke ili kredita za građane - navode sa Long Ajlenda.

Kao finansijski savetnik koji nudi poslovnu kreditnu liniju, poslovne kredite i mogućnosti finansiranja za sve vrste malih i velikih preduzeća, radio je direktno za velikim brojem banaka i finansijskih institucija. Kao nezavisni prodajni agent. Gavin se svim zainteresovanima nudio za poslovnu kreditnu liniju, poslovni zajam ili finansiranje opreme.

Nudio je kredite za sve tipove preduzeća - restorane, hotele, motele... Sarađivao je sa građevinskim preduzećima, zanatskim radnjama i trgovinskim lancima.

Prethodno, na istim poslovima radio je u kompaniji "Vels Fargo" i u Kraljevskoj banci Kanade. Diplomirao je 1991. godine na Pen univerzitetu ekonomiju i to posle završetka. U njegovoj zvaničnoj biografiji stoji i da govori španski jezik.

Amerikanac je bio i humanitarni radnik. Volontirao je u organizaciji koja je pomagala deci bez roditelja. Sa njima je radio domaće zadatke, vodio ih na bejzbol...

"Našli smo ga na autobuskoj stanici"

Troje osumnjičenih za njegovu smrt navelo je, prema nezvaničnim informacijama, da su ga našli na autobuskoj stanici u Severnom bulevaru na Zvezdari.

- Bio je krvav i pretučen. Hteli smo da mu pomognemo i odveli smo ga u kuću Đ. V. u Ulici Veljka Dugoševića. Legli smo da spavamo. On je u toku noći ustajao i padao. Pao je i u kupatilu. Tu smo ga zatekli mrtvog. Onda smo pozvali policiju - naveli su oni na ispitivanju u policiji.

Sve troje su imali identičnu priču i, po svemu sudeći, dogovorili su se kako da se odbrane od sumnje da su počinili teško ubistvo, pišu Novosti.

Zločin se dogodio u noći između ponedeljka i utorka. Njemu je glava od udaraca bila gotovo smrskana i njegovo telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu na obdukciju. Već tokom uviđaja se posumnjalo da je Amerikanac brutalno pretučen na smrt, a to su potvrdili i patolozi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • U

    6. maj 2021 | 16:27

    Ubice i devpjku izriciti americi pa neka om sude po njihovim zakonima.Necete. valjda ko zuti kovacevica

  • Тодорић

    6. maj 2021 | 19:10

    Па имате надзорне камере у кафићима,видите са Ким је контактирао пре него што је оставио ствари и отишао са тог места.Па затим пратите траг кретања опет кроз надзорне камере,можда ови пијанци говоре истину да су га пребијеног покупили.Па не би ваљда звали полицију да су га они убили..свашта.Додуше,српска глупост је немерљива,можда су заиста звали полицију да се оптуже за нечију смрт...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA