Mladić iz Velikog Gradišta osuđen zbog obljube deteta: Svukao sebe, pa nju i objavio na internetu

Roditelji žrtve ga pomagali jer je živeo u siromaštvu

  • 2
Vršnjačko nasilje, maltretiranje, silovanje, devojka, devojčica Foto: Shutterstock

Sudsko veće Višeg suda u Požarevcu prvostepeno je osudilo na pet godina zatvora N. B. (20) iz okoline Velikog Gradišta, zbog krivičnog dela obljuba nad detetom.

Ovo delo on je počinio u oktobru 2019. godine, kada se svukao nag pred devojčicom, zatim svukao i nju, a onda je dodirivao i trljao se o nju, piše Informer.

Sve to je fotografisao i fotografije objavio na sajtu Diskort, sa sedištem u Beču. Na tom sajtu objavio je još neke fotografije i razmenjivao ih sa ostalim članovima, uz komunikaciju na engleskom.

Uhapšen je 20. novembra i sve vreme je u  pritvoru. Za krivično delo za koje se tereti, u vreme izvršenja kazna  je bila od 3 do 10 godina, a krajem 2019. promenjena je i iznosi od 5  do 12, pa ga "kači" blaža kazna.

Inače, on je krivično delo počinio u  kući devojčicinih roditelja, koji su ga pomagali jer je siromašan –  dozvoljavali mu da se kupa kod njih, davali mu hranu i odeću. Osim  zatvorske kazne, njemu je izrečena i zabrana zbog koje, po izlasku na  slobodu, ne sme da komunicira sa devojčicom, niti da prilazi njoj i  njenoj kući.

On je na sudu imao branioca koga je sam angažovao i koji  je na presudu podneo žalbu Apelacionom sud u Kragujevcu. Ovaj sud može da potvrdi kaznu, preinači je ili da vrati postupak na početak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA