• 2

Mladić iz Velikog Gradišta osuđen zbog obljube deteta: Svukao sebe, pa nju i objavio na internetu

Roditelji žrtve ga pomagali jer je živeo u siromaštvu

  • 2
Vršnjačko nasilje, maltretiranje, silovanje, devojka, devojčica

Foto: Shutterstock

Sudsko veće Višeg suda u Požarevcu prvostepeno je osudilo na pet godina zatvora N. B. (20) iz okoline Velikog Gradišta, zbog krivičnog dela obljuba nad detetom.

Ovo delo on je počinio u oktobru 2019. godine, kada se svukao nag pred devojčicom, zatim svukao i nju, a onda je dodirivao i trljao se o nju, piše Informer.

Sve to je fotografisao i fotografije objavio na sajtu Diskort, sa sedištem u Beču. Na tom sajtu objavio je još neke fotografije i razmenjivao ih sa ostalim članovima, uz komunikaciju na engleskom.

Uhapšen je 20. novembra i sve vreme je u  pritvoru. Za krivično delo za koje se tereti, u vreme izvršenja kazna  je bila od 3 do 10 godina, a krajem 2019. promenjena je i iznosi od 5  do 12, pa ga "kači" blaža kazna.

Inače, on je krivično delo počinio u  kući devojčicinih roditelja, koji su ga pomagali jer je siromašan –  dozvoljavali mu da se kupa kod njih, davali mu hranu i odeću. Osim  zatvorske kazne, njemu je izrečena i zabrana zbog koje, po izlasku na  slobodu, ne sme da komunicira sa devojčicom, niti da prilazi njoj i  njenoj kući.

On je na sudu imao branioca koga je sam angažovao i koji  je na presudu podneo žalbu Apelacionom sud u Kragujevcu. Ovaj sud može da potvrdi kaznu, preinači je ili da vrati postupak na početak.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    Devojčica ima koliko godina 11 ili 17 ipo?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima