≫ 

Devojčica izgorela u kući kod Sremske Mitrovice, kobni požar izazvala sveća? Još 3 dece povređeno

Uviđaj na licu meta je završen, o događaju je obavešteno nadležno tužilaštvo, a telo stradale devojčice biće poslato na obdukciju

  • 4
Požar Niš ILUSTRACIJA, Foto: Telegraf/D.K.

Jedna devojčica stara sedam godina poginula je noćas u požaru koji se dogodio nedaleko od Sremske Mitrovice. Još troje dece povređeno, a požar se se rano jutros dogodio u Šašincima.

- Jutros oko 4 izbio je požar u kući u selu pored Sremske Mitrovice. Jedno dete je izgubilo život, troje je povređeno. Požar je ugašen, izvršen je uviđaj. Na licu mesta bili su pripadnici PU Sremska Mitrovica i Odeljenja na vandredne situacije, obavešteno je i nadležno tužilaštvo. Telo devojčice će biti posalto na obdukciju - kazali su za "Telegraf.rs" iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Kako saznajemo, u kući u kojoj se tragedija dogodila nema električne energije, a ukućani su koristili sveće za osvetljenje.

Prema nezvanilnim informacijama, pretpostavka je da je upravo otvoreni plamen sveće uzrokovao požar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rs

    15. maj 2021 | 13:47

    Tuga i bol za roditelje.bez struje u 21-veku a toliko jaka Srbija.

  • Влада НОЛ

    15. maj 2021 | 13:54

    Треба помоћи овој породици којој се због не бриге институција десила ова несрећа! Туга највећа! Почивај у миру анђеле мали!

  • Nevena

    15. maj 2021 | 13:50

    Tuga i zalost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA