≫ 

Uhapšene četiri osobe zbog tuče u Kruševcu: Među njima i osumnjičeni za pokušaj ubistva

Do masovne tuče je navodno došlo zbog prestanka prestanka rada restorana

  • 3
Hapšenje, lisice Foto: Shutterstock

S.S. (27) iz okoline Kruševca uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, dok su zbog sumnje za krivično delo nasilničko ponašanje, uhapšeni N. Š. (38), N. Š. (34) i I. S. (30) iz Kruševca, saopštila je policija u Kruševcu.

- S. S. se sumnjiči da je u noći između 15. i 16. maja, nešto pre ponoći, u jednom restoranu u Kruševcu nožem u leđa ubo tridesetčetvorogodišnjeg gosta u lokalu - navode u policiji.

Povređeni muškarac je, sa teškim telesnim povredama opasnim po život, zbrinut u kruševačkoj bolnici, a potom prevezen u Klinički centar Niš. Reč je, prema saznanjima “Novosti”, o D.M. (37) iz Kruševca, koji je bio među gostima slavlja.

- N. Š i N. Š. su, kako se sumnja, prethodno napali vlasnika restorana, zadali mu više udaraca, a potom se potukli sa njegovim sinovima I. S. i S. S. Policija je sve osumnjičene ubrzo identifikovala i pronašla - rečeno je u policiji za Novosti.

Svoj četvorici je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

Do tuče više lica je navodno došlo nakon proglašenja "fajronta" u lokalu gde je organizovano slavlje, što je nezadovoljnoj grupi gostiju bio motiv da reaguje.

- Vlasnik D.S. je hteo da proglasi fajront, jer je radnom vremenu došao kraj, pa su gosti N.Š. i N.Š, kako je predočeno policiji reagovali, a onda su se u sve uključili i sinovi vlasnika ugositeljskog objekta i drugi gosti - navodi nezvanično izvor iz tužilačke istrage.

Kada je policija po prijavi došla u lokal, tu nisu bili svi učesnici incidenta, koji su kasnije identifikovani na osnovu saznanja sa lica mesta.

Očekuje se da više detalja bude poznato nakon završene istrage koja je u toku. Za sada se radi na rekonstrukciji događaja, kako bi se između ostalog uvidelo ko je izazvao ceo sukob i kakvu su tačnu ulogu imali svi akteri događaja.

Video: Žustra rasprava među komšijama u Borči zbog prodaje automobila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boki

    17. maj 2021 | 10:09

    Sve vise nasilja vlada zakon jaceg sta ce posteni gradani trpe batine maltetiranje vredanje kada stati na kraj bshstim ljudima zasto kaze male .Vise posten gradanin nesmije slobodno proseta ulicom da bude miran

  • K

    18. maj 2021 | 02:33

    Moj Krusevac, grad strave i uzasa, najtamniji horor, najnesigurniji grad za zivot.Bezim sto pre.

  • Oooooo

    17. maj 2021 | 20:05

    Sve ove aktere koje ste napisali samo inicijale 20 godina robije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA