Saslušani majka i sin zbog gnusnog ubistva Rumunke u Pančevu: Preti im kazna do 15 godina zatvora

Tužilaštvo ukazuje da je protiv njih donelo naredbu o sprovođenju istrage zbog sumnje da su izvršili za krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu

  • 7
Policija, policijski automobil, svetla, rotacija Foto: Shutterstock

Više javno tužilaštvo Pančevu saslušalo je danas majku i sina B. G. (68) i B. M. (46), osumnjičene za ubistvo rumunske državljake M. H. (53) i zatražilo od suda da im odredi pritvor.

Protiv osumnjičenih je pokrenuta istraga jer su, kako se sumnja, 17. maja u kasnim popodnevnim časovima u knjigovodstvenoj agenciji u prostorijama svoje kuće, ubili Rumunku koja je kod njih vodila poslovne knjige za firmu u njenom vlasništvu.

Tokom rasprave su joj, kako se sumnja, zadali više udaraca rukama i tvrdim predmetom u predlu glave nanevši joj smrtonosne povrede usled kojih je preminula na licu mesta. Nakon toga su telo zakopali iza kuće u rupu koju su iskopali u zemlji, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Tužilaštvo ukazuje da je protiv njih donelo naredbu o sprovođenju istrage zbog sumnje da su izvršili za krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu.

Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od najviše 15 godina zatvora.

Pritvor je predložilo da boravkom na slobodi ne bi ometali istragu i uticali na svedoke, kao i zbog uznemirenja javnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćomi

    20. maj 2021 | 18:57

    Svasta se prica na pijaci,ali ako vec imaju dokaze da su ubili zenu zasto samo 15 godina?Sta je tu olaksavajucu okolnost?Bez 40 nema pravde !!!

  • Banana drzava na kvadrat

    20. maj 2021 | 18:49

    15 godina???? Alo bre banana drzavo

  • Vitez Koja

    20. maj 2021 | 18:46

    Kako mislite i do 15 godina.Sve ispod 20 godina za ovo delo teškog ubistva i prevare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA