≫ 

Završeno ispitivanje privedenih zbog nereda u Beton hali: Do sad kažnjeno 45 huligana

Doneto je i 6 oslobađujućih presuda

  • 21
Fudbal, FK Crvena zvezda slavlje navijači Foto: ATA Images

Zbog nereda u "Beton hali" u subotu uveče, u Prekršajnom sudu u Beogradu privedeno je ukupno 78 okrivljenih, od kojih je osuđeno njih 45.     

- Protiv 33 postupak se dalje nastavlja u redovnom postupku, jer podnosilac zahteva za prekršajni postupak nije obezbedio prisustvo svedoka - rekla je još za Tanjug predsednica suda Olivera Ristanović.

Od 45 rešenih slučajeva, sudija za prekršaje izrekao je šest oslobađajućih presuda, dodala je Ristanovićeva.

Deset osumnjičenih koji su uhapšeni zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje danas će biti saslušani u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Okrivljenima koji su do sada prekršajno osuđeni, izrečene su kazne od 30.000 dinara zbog prekršaja nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje ili 10.000 dinara zbog remećenja javnog reda i mira.

U pitanju su punoletnu građani, a među sinoć privedenima bilo je i maloletnika, koji će posebno odgovarati.

Do incidenata je došlo u subotu uveče, nakon proslave šampionske titule FK Crvena Zvezda u prisustvu nekoliko hiljada navijača, kada se veća grupa izdvojila i krenula da pravi nerede u Beton hali, gde su u baštama restorana sedeli gosti.

Oni su lomili su izloge i inventar, a naneli su i povrede određenom broju lica, saopštilo je tužilaštvo.

Video: Isplivao snimak tuče u Beton hali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bgd

    24. maj 2021 | 10:11

    Sve bi ja njih lepo gledao kao besplatnu radnu snagu... jer snage imaju na pretek kad mogu tako da se ponasaju...Nema zatvorskih celija ali moras da radis na izgranji puteva, na kopanju kanala... sta god...I ovako imaju bespltan obrok-daj im, i ovako ne znaju sta ce od dosade-daj im da rade nesto korisno, pa u setnju do npr Kursumlije da naprave puteve za SVA SELA OKOLO... pa idemo posle druga sela...I ovako su svi pobegli iz istih

  • miro

    24. maj 2021 | 09:34

    Nisu to bili gosti nego tudjmsnovi bunkerasi koji su provocirali slavljenoke.Ako se u mojoj Srbiji nessmemo veseliti pa gde onda.Cuj secjuriti franjevci.😁

  • Bokara

    24. maj 2021 | 11:04

    Treba ljudi koji su dobili batine,a samo su pili piće,da pogledaju snimke i tuže ove indijance,koi su ih tukli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA