≫ 

Pretio ubistvom, dobio 3 meseca zatvora: Muškarac povratnik priznao krivicu

Presuda je doneta na osnovu sporazuma o priznanju krivice, koji je osuđeni sklopio sa osnovnim tužiocem

  • 2
Sudija, sudski čekić, presuda Foto: Shutterstock

Osnovni sud u Velikom Gradištu osudio je D. P. (33) iz okoline ovog grada, na tri meseca zatvora zbog ugrožavanja sigurnosti, pišu Novosti

Presuda je doneta na osnovu sporazuma o priznanju krivice, koji je osuđeni sklopio sa osnovnim tužiocem. Krivično delo za koje je osuđen, D. P. je počinio 20. maja uveče, mesec dana nakon što je izašao iz zatvora, gde je izdržavao kaznu zbog nanošenja teških povreda sa smrtnim ishodom.

On je tog dana telefonom nazvao S. Đ. (55) iz svog sela, koga je sumnjičio da je bio u vezi sa njegovom ženom dok se nalazio u zatvoru. Pretio mu je da će da ga ubije i da će da mu zapali kuću i auto.

Ovaj je pretnje prijavio policiji, pa je osumnjičeni uskoro uhapšen. Osim zatvorske kazne, njemu je izrečena i jednogodišnja zabrana prilaska i komuniciranja sa oštećenim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    24. maj 2021 | 10:48

    Pa sta je covek kriv.To je normalna komunikacija u Srbiji.Elem,pre nekih godinu dana,meni je preceno ubistvom.Uredno sam podneo krivicnu orijavu protiv tog lica,jer mi je izmedju ostalog,mahao pistoljem pred nosom.I dobih odgovor od suda.Posle neka 4 meseca.Prijava se odbacuje jer je sve sto je covek rekao i uradio spada u normalnu komunikaciju i normalno ponasanje u Srbiji.Da ne pominjem sudiju.Gubljenje vremena a i tada mi ne biste objavili komentar.

  • N

    24. maj 2021 | 10:31

    Biju redom.Bezite iz ove zemlke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA