≫ 

Pritvor za privedene iz Beton hale

Prilikom saslušanja, svih 10 okrivljenih je negiralo izvršenje krivičnog dela

  • 0
Zatvor, ćelija, rešetke, zatvorenik Foto ilustracija: Shutterstock

Svim učesnicima u neredima u Beton hali određen je pritvor do 30 dana, potvrđeno je Novostima u Tužilaštvu.

Prethodno je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo sudu da odredi pritvor za svih 10 osumnjičenih za nasilničko ponašanje u subotu uveče u Beton hali, koji su prethodno na saslušanju negirali da su učesvovali u neredima. Tužilaštvo traži pritvor za U. S, N. N, J. V, M. P, J. P, S. P, V. J, F. M, N. R, I. Š. da ne bi uticali na oštećene, koji su tom prilikom zadobili povrede i na svedoke, kažu u tužilaštvu.

Oni se terete za krivično delo nasilničko ponašanje.

Prilikom saslušanja, svih 10 okrivljenih su negirali izvršenje krivičnog dela, navodeći da su bili prisutni na proslavi šampionske titule FK Crvena Zvezda i da su se nalazili kod ugostiteljskog objekta gde se incident dogodio (Lafayette), tvrdeći da ni na koji način nisu učestvovali u njemu, prenosi Tanjug.

Tužilaštvo u saopštenju navodi da su se, nakon proslave šampionske titule FK Crvena Zvezda u subotu, kojoj je prisustvovalo nekoliko hiljada navijača, prilikom prolaska navijača u „Korteu“ pored ugostiteljskog objekta "Lafayette" u Beton hali, okrivljeni izdvojili u grupi od prisutnih i počeli da prave nered u bašti objekta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA