≫ 

Drama na Vračaru okončana: Devojka htela da ubije porodicu. Spasili ih, pa se vratili po nju u stan

Devojka je još u stanu

  • 37

Hitne službe uspele su da izvedu iz stana ženu J. P. (37) nešto posle 17 časova i prevezli su je u zdravstvenu ustanovu. Ranije je spasena njena porodica, jer je J. P. pretila da će ih pobiti.

Drama se odigrala na Vračaru, u Molerovoj ulici u centru Beograda. Prema prvim informacijama, žena (37) je u porodičnom stanu pokušala da ubije majku, oca i tetku. 

Policija je uspela da ih spase kroz prozor stana i da ih odvede na sigurno, a žena je ostala u stanu i sve vreme kroz prozor posmatra šta se dešava ispred zgrade.

Kako saznajemo, policija je vratila porodicu u zgradu da bi je ubedili da izađe, jer je htela da razgovara sa roditeljima.

Sve je počelo jutros kada je Aleksandar P. prijavio da ima problema sa ćerkom J. P. koja se zaključala u stanu, a koja je pre toga potegla nož na majku Gordanu P.

Ispred zgrade je ekipa Hitne pomoći.

Kako pričaju članovi porodice, devojka je depresivna i nije se lečila i oko 10 sati je nožem nasrnula na svoje najbliže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsinica Cica

    27. maj 2021 | 12:19

    Teska je psihicka bolest.. Nedaj Boze nikom..

  • Ana B.

    27. maj 2021 | 12:39

    Dragi moji sugradjani, zivot je tako lep. Ako vam je tesko, porazgovarajte sa nekim. Sada imam 52 godine. Srecna sam. U srecnom braku sam 24 godine. Imamo dvoje dece. Imamo i posao i stan. Mnogo sam srecna. Kad sam bila devojka tesko mi je padala samoca. Bog je hteo da sad imam sve. Borite se moji dragi sugradjani za svoju srecu. Moguce je biti srecan. Voli vas sve vasa Ana.

  • Сестра

    27. maj 2021 | 13:37

    Проблем је што људи такве чланове породице уместо да лече на време, крију. Некад су чланови породице психопате које униште нормално створење. Свакако треба тражити стручну помоћ док не буде касно. И још нешто, физички рад помаже код депресије, беспослен ум - радионица ђавола.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA