≫ 

Sin osumnjičen da je ubio majku sekirom u Bačkoj Palanci: Drugo ubistvo u Vojvodini za 5 dana

Majka i sin su stanovali sami u kući, a ćerka od žrtve je primetila da se nešto čudno dešava. Sumnja se da je nesrećna žena ubijena sekirom

  • 12
Mrtvo telo, leš, ubistvo, samoubistvo

Foto ilustracija: Shutterstock

Žena stara oko 54 godina, pronađena je juče mrtva u svojoj kući u Bačkoj Palanci, a njen sin (28) je priveden.

Ministarstvo unutrašnih poslova je saopštilo da su policajci u Novom Sadu uhapsili S. P. (28), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo.

- Sumnja se da je on, u porodičnoj kući, sekirom usmrtio svoju pedesetčetvorogodišnju majku. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu - navodi se u saopštenju MUP-a.

Komšije su ispričale za medije da je oko 17 sati dolazila ekipa forenzičara, a videli su i veliki broj policajaca intervente jedinice. Dodaju, da su videli kako policija privodi sina ubijene žene.

Tragedija se dogodila danas oko 15 sati u porodičnoj kući u Bačkoj Palanci.

Kako javlja Prva TV, sumnja se da je nesrećna žena ubijena sekirom. Sin žrtve, koji je priveden uskoro bi trebalo da bude izveden pred tužioca.

Majka i sin su stanovali sami u kući, a ćerka od žrtve je primetila da se nešto čudno dešava, obavestila policiju i oni su došli na lice mesta.

Kada su stigli, mogli su samo da konstatuju smrt.

Ovo je drugo ubistvu u Vojvodini u okviru porodice, u roku od 5 dana. Podsetimo, početkom nedelje se saznalo da je u Kovinu ubijena žena, a takođe je osumnjičen sin.  

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nevena

    4. jun 2021 | 09:40

    Hrani pseto da te ujede.. Posle ovog novog zakona ovo ce se tek desavati.

  • Adrijana

    4. jun 2021 | 10:15

    Pa samo uvodite glupe zakone da roditelj ne sme batinama da vaspitava dete pa će nažalost biti sve više ovakvih slučajeva.

  • planinac

    4. jun 2021 | 10:24

    Samo polako , glasali ste za ovakav scenario. Tek će Daca da vas tuku .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA