≫ 

Preminula devojka koju je udario auto u Petrovaradinu: On jurio ulicom, ona pretrčavala van pešačkog

Protiv vozača "audija" biće podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbedosti saobraćaja

  • 10
Les, mrtvak, mrtvacnica, mtrav covek Foto-ilustracija: Shutterstock

Devojka (21), koju je sinoć oko 21 čas udario automobil u Preradovićevoj ulici u Novom Sadu, podlegla je povredama danas prepodne u Kliničkom centru Vojvodine, uprkos naporima lekara da je spasu, piše NS uživo.

Podsetimo, vozilo "audi a3" naletelo je na devojku straru 21 godinu, koja je pretrčavala put van obeleženog pešačkog prelaza. Prema rečima svedoka "audi" se kretao velikom brzinom.

Protiv vozača "audija" biće podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbedosti saobraćaja.

Na lice mesta je izašlo nekoliko patrola policije i hitna pomoć. Prema rečima portparola novosadske hitne pomoći, doktora Zorana Krulja, njihova ekipa poziv je zaprimila u 21 čas i 16 minuta.

- Na licu mesta zatečena je devojka (21) kojoj je pružena pomoć i uspešno je primenjena kardiopulmonalna reaimacija. Nako zbirnjavanja žena je prevezena na odeljenje reanimacije u UC KCV. Nažalost lekari nisu uspeli da je spase - rekao je Krulj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don

    7. jun 2021 | 13:06

    Ne branim vozace, ima svakakvih, pre 3 dana na pesackom mi izlece dete koje nema vise od 10 godina na bicikli ne gledajuci ulicu uopste a bilo je bas nepregledno sa strane, sreca pa sam isao manjom brzinom i mogao sam da zakocim. Jeste pesacki prelaz njihov ali to ne znaci da mozes da izletis i ne gledas nista. Ima svakakvih i vozaca i pesaka, mora da se pazi!

  • Larva

    7. jun 2021 | 12:54

    Čekaj, zašto je vozač kriv ako je devojka pretrčavala ulicu van pešačkog prelaza? Trebalo bi da bude kažnjen samo zbog prekoračenja brzine, ako je tako bilo.

  • JO

    7. jun 2021 | 13:27

    Znači nije ona kriva što je prelazila ulicu gde ne sme i gde je niko ne očekuje? Za prebzu voznju kazna je novac a za prelazak ulice van pešačkog kazna je život. On treba da plati kaznu ako je vozuo brže od dozvoljenog. Za ostalo nije kriv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA