≫ 

Podneta krivična prijava protiv oca malog violiniste

Zbog saobraćajne nezgode u kojem mu je teško povređen sin, tereti za delo protiv bezbednosti saobraćaja

  • 10
Jovan Vasić Piromanac

Foto: RINA/GZS

Protiv Zorana Vasića, oca Jovana Vasića (15) jednog od najtalentovanijih mladih violinista, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći nedavno kod Zvečke, podneta je krivična prijava, pišu Novosti.

Prema saznanjima ovog lista, prvi materijalni dokazi sa mesta udesa ukazuju da bi Zoran mogao biti odgovoran za izazivanje te nesreće, jer je otpozadi udario drugo vozilo. Zbog toga se krivičnom prijavom tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Zoran je vozio automobil, u kojem su bila dvojica njegovih sinova i kako je ranije ispričao medijima, vraćali su se kući u Stubline sa svirke u Obrenovcu.

On je, navodno, svojim automobilom otpozadi udario drugo vozilo, koje je bilo ispred njih i posle toga su se više puta prevrnuli i na kraju završili u jarku.

Sva tojica Vasića zadobili su teške povrede, a najteže Jovan, koji je izleteo kroz prozor i 20 metara od automobila pao na asfalt. Prema informacijama iz porodice, u bolnici su mu konstatovana povrede pluća, rebara, hematom na glavi i prelom karlice. U međuvremenu iz bolnice su izašli otac Zoran i njegov stariji sin Mirko. Vozač iz automobila u koji su Vasići udarili prošao je sa lakšim povredama.

Narednih dana u Osnovnom tužilaštvu u Obrenovcu treba da budu saslušani učesnici udesa, a utvrdiće se i da li je neko od vozača možda bio u alkoholisanom stanju.

Tokom uviđaja su konstatovani svi tragovi udesa, pošto je Zoran Vasić izgleda i kočio, fotografisani su položaji automobila, pa će u narednom periodu u istrazi biti urađeno veštačenje, koje treba da pokaže kojom su se brzinom automobili kretali i zašto je došlo do sudara.

Video: Vozi oprezno jer Ima samo jedan put

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    8. jun 2021 | 08:22

    Najtalentovaniji violinista se vraćao sa SVIRKE! Violinisti ne sviraju svirke nego koncerte. Na svirke se ide sa ćemanetom a ne violinom.

  • Bgd

    8. jun 2021 | 08:04

    Ako je. Upropastio je sopstveno dete!

  • Hulk

    8. jun 2021 | 08:23

    U to vreme deci je mesto u krevetu a ne po šatorima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA