≫ 

Bela, osumnjičen da je ubio suprugu u Temerinu, ostaje u pritvoru: Svađali se, tukao je, pa zadavio?

Tragedija se dogodila 2. februara, u porodičnoj kući Bele i Gizele, u Temerinu, u Proleterskoj ulici, nakon svađe bračnog para

  • 0
Zatvor, rešetke, ćelija, zatvorenik Foto ilustracija: Shutterstock

Temerinac Bela Kihut (67), koji je osumnjičen da je početkom februara u porodičnoj kući usmrtio svoju suprugu Gizelu Kihut (64), ostaje iza rešetaka jer mu je pritvor produžen do 24. juna, navodi Kurir.

Njemu je nakon hapšenja određen pritvor kako ne bi mogao boravkom na slobodi da ometa postupak uticajem na svedoke i zbog uznemirenja javnosti. Prema nezvaničnim saznanjima, on je prilikom saslušanja negirao izvršenje krivičnog dela.

Podsetimo, stravična tragedija dogodila se 2. februara, nakon svađe supružnika, u porodičnoj kući Bele i Gizele, u Temerinu, u Proleterskoj ulici, nakon svađe bračnog para.

U jednom trenutku Bela, koji je bio u alkoholisanom stanju, nasrnuo je na Gizelu udarajući je rukama i nogama po glavi i telu, a potom je, kako se pretpostavlja, zadavio.

On je uhapšen 2. februara u večernjim satima zbog sumnje da je učinio krivično delo ubistvo.

Video: Ubio brata, pa sebi presudio: Telo u novosadskom lokalu ležalo danima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA