Osumnjičenima za ubistvo žene i paljenje bake i deke benzinom određen pritvor

Jedan muškarac osumnjičen je za ubistvo svoje žene, a drugi za pokušaj ubistva bake i njenog nevenčanog supruga

  • 0
Hapšenje, lisice, uhapšen, policija Foto ilustracija: Shutterstock

U prethodna dva dana, dva užasna zločina potresla su Kruševac, a i jedan, i drugi, dobijaju epilog. Osumnjičeni za počinjena krivična dela u Trmčaru i Makrešanu, saslušani su u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu i njima je rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Kruševcu određen pritvor, rekao je za Informer javni tužilac Bratislav Petrović.

Mladić M. M. (23), koji je benzinom polio pa šibicom zapalio svoju babu i njenog nevenčanog supruga sumnjiči se za krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

On je pre tri dana posle verbalnog porodičnog sukoba u selu Trmčare, požarom koji je namerno izazvao, babi B. B. naneo lakše, a njenom nevenčanom suprugu Goranu Milanoviću teške telesne povrede opasne po život.

- M. M. iz Trmčara saslušan je u VJT u Kruševcu u svojstvu osumnjičenog 7. juna zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo i njemu je rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Kruševcu određen pritvor - naglašava javni tužilac Višeg javnog tužialaštva u Kruševcu dr Bratislav Petrović.

U Višem tužilaštvu saslušan je i S. M. (51) iz Makrešana koji se sumnjiči da je u porodičnoj kući pre dva dana usmrtio čekićem svoju suprugu M. M. (45).

- S. M. iz Makrešana saslušan je u VJT u Kruševcu u svojstvu osumnjičenog 8. juna zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo njemu je rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Kruševcu određen pritvor - ističe za Informer javni tužilac Petrović.

Video: Snimak uviđaja mesta gde je sin zakopao majku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA