≫ 

Inspektor SBPOK sutra na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu

Inspektor za krvne i seksualne delikte, koji je sinoć uhapšen, sumnjiči se za krivično delo zloupotreba službenog položaja

  • 0
Hapšenje, lisice Foto: Shutterstock

Inspektor za krvne i seksualne delikte u SBPOK Božidar Stolić sutra pre podne biće saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Stolić, koji je sinoć uhapšen, sumnjiči se za krivično delo zloupotreba službenog položaja, rekla je Tanjugu portparolka tužilaštva Ivana Rakočević.

Nakon saslušanja biće poznato da li će tužilaštvo tražiti da mu se odredi pritvor. Pojedini mediji su preneli da je on prenosio informacije "kavačkom klanu".

U februaru su u okviru istrage protiv organizovane kriminalne grupe Belivuka i Miljkovića, uhapšeni bivši načelnik Odeljenja za suzbijanje organizovanog krijumčarenja opojnih droga Predrag Ljajić i inspektor i v.d. šefa odseka za droge Bojan Vasiljevski.

Protiv njih je i dalje u toku istraga, rečeno je danas Tanjugu u Tužilaštvu za organizovani kriminal koje vodi ovaj postupak.

Pritvor im je u međuvremenu ukinut i sada se brane sa slobode.

Ljajić i Miljković se terete da su pokušali da prikriju dokaze tokom pretresa prostorija osumnjičenih vođa organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, ali i da zadrže pronađeni novac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA