Dizalica pala i ubila radnika iz Srbije u Nemačkoj: Teško povređen još jedan Tutinac

Još nema zvaničnih podataka o uzroku nesreće

  • 8
Radnik građevina povreda biznis Foto: Shutterstock

Građevinski radnik Ismir B. (30) iz Sjenice, izgubio je život u tragičnoj nesreći koja se desila u subotu u Esebecku u Nemačkoj, kada je došlo do pada građevinske dizalice na kuću u izgradnji, dok je drugi mušarac iz Tutina teško povređen i bore mu se za život, javljaju nemački mediji.

Dizalica, koja je imala čeličnu mrežu na kuki za polaganje, pala je na gradilište i na put. Građevinski radnik koji je stajao u zgradi smrtno je stradao. Još jedan radnik je tom prilikom bio zarobljen i teško povređen, dok se treći radnik izvukao fizički nepovređen, ali je u teškom šoku.

Još nema zvaničnih podataka o uzroku nesreće. Takođe, nije sigurno je li vetar, a bilo je jakih udara u subotu, igrao ulogu i uzrokovao prevrtanje dizalice. Put u Esebecku je u subotu ceo dan bio zatvoren.

Kako prenosi hne.de, specijalistička kompanija došla je sa autodizalicom i spasilačkom grupom kako bi spasila stradalog mladića iz kuće na koju se obrušio kran.

Policija, zaposlenici trgovinske inspekcije i brojni vatrogasci, bolničari i doktori hitne službe bili su na licu mesta.

Istraga je u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    13. jun 2021 | 17:19

    Saucesce porodici,znam kako je težak baustelski hleb

  • Darko

    13. jun 2021 | 17:38

    Tamo je Lebac sa 9 kora ! Robija ...

  • Salamander

    13. jun 2021 | 16:58

    Sta ti je zivot tezak je to posao ko bi rekao da se tako kod nemaca moze desiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA