≫ 

Poznato stanje žene na koju je bivši suprug pucao u Prokuplju: Izvlačili joj krv iz grudnog koša

U nju je juče ujutru pucao bivši nevenčani suprug ispred zgrade opštine u Prokuplju

  • 5
Pucanje Prokuplje

Printskrin: RTS

I. R. (44) juče ujutru ranjena je ispred zgrade opštine u Prokuplju. Na nju je pucao bivši nevenčani suprug Zoran B. (53).

Povređena žena je primljena u Urgentni centar Kliničkog centra Niš sa povredama pluća i grudnog koša i krvarenjem u grudnom košu. Primarno je zbrinuta u jedinici za reanimaciju UC Niš, od strane torakalnog hirurga.

Njeno stanje i danas je stabilno.

- Žena je od jutros stabilnih vitalnih parametara. Svesna je, nalazi se na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju. Nije imala hirurške intervencije, a izvučena joj je krv iz grudnog koša - kažu za "Telegraf" iz Kliničkog centra Niš.

Podsećamo, napad se dogodio ispred radnog mesta žene. Sumnja se da je Z. B. čekao ženu da dođe na posao i onda pokušao da je ubije, upucavši je s leđa, nakon čega je pucao u sebe. Nekoliko sati kasnije je preminuo od posledica povreda.

Kako su za "Telegraf" rekli juče iz KC Niš, on je primljen sa prostrelnom ranom glave sa jedva merljivim vitalnim parametrima. Potvrđene su višestruke povrede lobanje i obimno krvarenje u mozgu, a sve vreme od momenta prijema je reanimiran.

Prema nezvaničnim informacijama, Zoran, navodno, godinama nije plaćao alimentaciju za decu, pa mu je pre nekoliko dana stiglo sudsko rešenje za izvršenje naplate.

Video: Uhapšen zbog svirepog ubistva u Kikindi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tu

    18. jun 2021 | 12:35

    Sva sreća žena je stabilno i moći će da nastavi normalno da živi kad tog zločinca više nema.

  • Kolibri

    18. jun 2021 | 11:51

    Hoce li je sud nagraditi dodelom dece kojim je ugrozila i unistila zivot?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA