Lekari se bore za život žene koju je izbo muž u Čačku: Za njim se traga, prekršio zabranu prilaska

Policija je i ranije reagovala u njihovom domaćinstvu zbog nasilja u porodici

  • 24
Napad nozem, noz, nasilje Foto: Shutterstock

R. K. (43) iz Zablaća kod Čačka jutros oko 8 sati naneo je povrede nožem supruzi (30). Istom prilikom povredio je i 11-godišnje dete, koje je pokušalo da odbrani majku i tom prilikom zadobilo posekotine po rukama.

- Za osumnjičenim se i dalje traga. I ranije su protiv njega podnošene prijave za nasilje u porodici, a prekršio je i zabranu prilaska, koja je na snazi - kažu za "Telegraf" iz Policijske uprave Čačak.

Za "Telegraf" iz Opšte bolnice Čačak kažu da je u toku operacija žene i ona je životno ugrožena.

Kako pišu mediji, povređena žena je u trećem mesecu trudnoće.

Podsećamo, prošlog meseca R. K. pokušao je da zapali porodičnu kuću. Benzinom je polio sobu i odmah nakon toga ušao u automobil i otišao u kuću gde je iznajmio smeštaj, a koja se nalazi u istom selu. Žena je nekako uspela da skloni decu i ugasi vatru, pa nije došlo do tragedije.

Prema nezvaničnim informacijama, on je i ranije dobijao zabranu prilaska, a zbog kršenja te zabrane neko vreme je bio i u pritvoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    18. jun 2021 | 13:37

    Ako cemo realno, ovo je iskljucivo krivica naseg pravosudja i koliko nestrucni ljudi rade takve poslove. Ovo sve na njihovu dusu treba da ide, coveka koji je konstantno prijavljivan za nasilje oni ga puste na slobodu kao da se nista nije dogodila. Sramota

  • bobana

    18. jun 2021 | 13:44

    Dosta više samo zabrana prilaska a ubice rade po svom dok ne ubiju neće da stanu zatvoriti i ne puštati nikad

  • X

    18. jun 2021 | 13:52

    pokusao da zapali kucu i opet na slobodu ?!?!? Ja da sam roditelj ove zene bi prvo namotikao po ledjima sudiju pa onda dalje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA