≫ 

Krvavi vikend u Novoj Crnji: Vređao konobaricu, komšija stao u njenu odbranu, a onda je sevnuo nož

Viši javni tužilac je, nakon saslušanja osumnjičenog, predložio sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu da T. I. odredi pritvor

  • 1
Ubadanje nozem

Foto: Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu pokrenulo je istragu protiv T. I. (36) iz Nove Crnje, zbog sumnje da je pokušao da ubije M. B, takođe meštanina ovog naselja, piše Informer.

T. I. je u nedelju, 20. juna, pola sata pre ponoći, u bašti poslastičarnice u Novoj Crnji verbalno napao M. B. koji je stao u odbranu konobarice u lokalu, a koju je osumnjičeni prethodno vređao.

Usledio je fizički obračun, nakon kojeg je T. I. iz torbice, koju je nosio oko struka, izvadio nož tzv. "leptir", i njime je ubo M.B. u vrat, a zatim bacio nož i pobegao sa lica mesta.

Viši javni tužilac je, nakon saslušanja osumnjičenog, predložio sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu da T. I. odredi pritvor.

Video: Zgrada na Voždovcu u kojoj je muž ubio suprugu, pa presudio sebi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stevaaan

    22. jun 2021 | 17:24

    Opasan neki tip. Napao konobaricu, a kad mu se suprotstavio muškarac, onda nož upotrebio, pa Bežanija. Eeeee brajko moj, tucao bi ti kamen meni jedno 10 leta, pa bi bio kao bubica posle.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA