≫ 

Snimak privođenja nasilnika sa Ade Ciganlije, koji je šutnuo ženu u glavu

Visoki muškarac napadao je ženu uzvikujući: "Šta me praviš budalom!"

  • 59

Snimak hapšenja nasilnika sa Ade Ciganlije i detalje njegovog privođenja objavio je MUP Srbije. Podsetimo, na društvenim mrežama juče je osvanuo jeziv snimak scene sa Ade Ciganlije na kojoj se vidi kako jedan muškarac nogom u glavu udara ženu, dok ostali mirno sede i sve to posmatraju.

Visoki muškarac krenuo je da napada ženu uzvikujući: "Šta me praviš budalom!" Ona je vidno uznemirena počela da beži, govoreći mu da se skloni i da je ostavi na miru, sluteći šta bi mogao da uradi.

Na kraju, dok je bežala, saplela se i pala na zemlju. Kada je krenula da ustaje, on ju je dočekao i zadao joj jak udarac u glavu zbog kojeg se sručila.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno su radili na identifikaciji i rasvetljavanju svih okolnosti vezanih za događaj koji je putem video snimka deljen na društvenim mrežama, a na kome se vidi nasilje nepoznatog muškarca prema ženi, čiji identitet takođe nije poznat, na Adi Ciganliji.

Policija je pozvala ženu sa snimka da se javi najbližoj stanici policije.

Ministarstvo unutrašnjih poslova pozvalo je sve koji imaju bilo kakva saznanja o ovom događaju da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd kako bi se što brže i efikasnije utvrdio identitet učesnika i prema nasilniku preduzele zakonske mere.

- Pozivamo žrtvu nasilja da se javi najbližoj policijskoj stanici - naveo je MUP.

Video: Muškarac šutnuo devojku u glavu, svi ćute i gledaju: Šokantan snimak nasilja sa Ade Ciganlije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    25. jun 2021 | 15:01

    Pokažite mu lice, s imenom i prezimenom da se vidi nasilnik, da mu ni jedna ne priđe celog života.

  • Senka

    25. jun 2021 | 15:07

    Juce neki napadali zenu koja je to snimala telefonom.A zena je u stvari uradila pravu stvar.Bravo!

  • Marko cg primorje

    25. jun 2021 | 16:02

    Zene nekad znaju biti lukave, perfidne, podmukle,mogu i u najmirnijeg covjeka izazvati bijes,spremne na sve ,da zavade bracu ,sina majku,al jak muskarac treba da prezre takvu zenu i ne prlja ruke,ima jos casnih zena al su kao pjescani sat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA