Ovako je uhapšen nasilnik sa Voždovca koji je devojku udario nogom, pa se odvezao

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova

  • 42

MUP je objavio snimak hapšenja mladića A. K. (24) koji je priveden pošto se na društvenim mrežama pojavio video snimak kako udara devojku na Voždivcu. On je uhapšen zbog nasilničkog ponašanja. Snimak se pojavio juče, ali je nastao pre dve nedelje. Kako se vidi, mladić devojku udara nogom u predelu stomaka, ona pada na zemlju, dok on odmah seda u kola i odvozi se. 

Policijski inspektori sa Voždovca su identifikovali nasilnika koji je uhapšen u saradnji sa Interventnom jedinicom.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je danas da ni jedan vid nasilja u Srbiji neće biti tolerisan, a posebno ne onaj prema ženama i deci.

- U Srbiji nasilje nije dozvoljeno i kao što vidite, svaki ološ koji reši da tuče ženu ili dete biće uhapšen i kažnjen - istakao je ministar Vulin i pozvao žrtve nasilja da nasilnike odmah prijave policiji, ali je, takođe, pozvao sve građane da, ukoliko vide ili primete da se nasilje dešava prvo obaveste policiju.

- Imajte poverenje u svoju policiju, mi smo vam adresa, nasilnike dajte nama - poručio je ministar Vulin.

Ovaj snimak se pojavio posle snimka nasilja sa Ade Ciganlije, kada je muškarac takođe nogom udarao devojku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    27. jun 2021 | 12:48

    Zanimljivo kako brzo pronadju ovakve slucajeve, a kada su u pitanju pravi mafijasi i kriminalci, kojih ima na sve strane, njih ne mogu da pronadju, ne mogu da dokazu da se bave krimnilanim aktivnostima, ne mogu....

  • Mrki

    27. jun 2021 | 13:30

    Trebali ste i po Zadruzi i Parovima da pohapsite sve one žene što svaki dan tuku i šamaraju one muškarce jer složićete se da je nasilje nasilje bez obzira ko ga čini.I žene su postale nasilne i mnogo mafijaju ali koliko vidim niko se ne oglašava kada žene vrše nasilje niti koga to u ovoj zemlji zanima .

  • Boža zemunac

    27. jun 2021 | 14:23

    Ovo je ludilo.Bavio sam se uspešno boksom i bio neki prvak. Nikada u životu nisam udario ni jednu ženu, niti mi je to padalo na pamet. Možda su neke i zaslužile. Moj fazon je bio, jedna ode druga dođe.Ovi što udaraju žene su teški kompleksaši.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA