Prekršajne prijave bahatom vozaču "poršea" iz Novog Sada: Napao čoveka, šutirao mu auto, pa pretio

Policija je identifikovala vozača "poršea" i on će, u skladu sa nalogom nadležnog tužilaštva, biti procesuiran u prekršajnom postupku.

  • 5
novi sad napad Foto: Printscreen Instragram/nsuzivo.rs

Policija u Novom Sadu podneće prekršajne prijave protiv muškarca starog 55 godina iz ovog grada, zbog sumnje da je, u Partizanskoj ulici, prekršio Zakon o javnom redu i miru i Zakon o bezbednosti saobraćaja.

Sumnja se da je on, vozeći "porše" stranih registarskih oznaka, prekršio saobraćajne propise, a zatim verbalno i fizički napao vozača starog 66 godina iz Apatina.

Podsetimo, na snimku koji je zabeležio jedan od prolaznika, vidi se kako čovek šutira staklo na zadnjim vratima automobila starijeg muškarca, lupa vozačkim vratima, a potom se okreće i vraća se ka svom vozilu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Kada je čovek izašao iz "pasata", nasilnik se zaleteo ka njemu. Izgledalo je kao da mu je pripretio, a potom je seo u "porše" i otišao, dok je zbunjeni stariji čovek gledao da li ima oštećenja na staklu njegovog automobila.

Ubrzo posle prijave i pojave snimka na društvenim mrežama, policija je identifikovala vozača "poršea" i on će, u skladu sa nalogom nadležnog tužilaštva, biti procesuiran u prekršajnom postupku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemac

    28. jun 2021 | 14:25

    Eh ovaj vozač sa poršeom je najveća kukavica. Odlično što je ovo snimljeno. Bezobrazluk od ovog bahatog bez mozga i časti. Zabrana za Srbiju. Zato što vozi porše može da se tako ponaša. Debela kazna njemu treba.

  • Antun pokatoliceni srbin

    28. jun 2021 | 17:39

    Ostro bandita kazniti

  • Realan

    28. jun 2021 | 21:29

    Kakvo vreme doslo ne može gastarbajter posteno da se hvali a da ga neko ne snimi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA