Beočinac ima istoriju iživljavanja nad ženama: Bivše tukao, vezivao za auto i vukao za kosu

Pavle Baluban osuđen je 2012. godine na dve godine zatvora zbog nanošenja teških povreda i zlostavljanja svoje tada maloletne devojke Jelene K. iz Rume

  • 2
Hapšenje, lisice Foto: Shutterstock

Policija u Beočinu privela je juče P. B. (37) koji se zatvorio u stan sa ženom i bebom i pretio da će aktivirati bombu. Na mesto incidenta izašla je i Žandarmerija koja je pregovarala sa osumnjičenim, a talačka kriza je trajala od 17 sati. Prema prvim saznanjima, u pitanju je porodično nasilje, koje su prijavile komšije. Kad je video policiju da prilazi kući, muškarac je izvadio bombu i povikao da će ih sve pobiti ukoliko se ne sklone, piše NSuživo.

Policija je blokirala zgradu i okolinu, a došla je i ekipa iz Novog Sada. U razgovore je bila uključena i rodbina. Nezvanične informacije iz policije govore da je muškarac od ranije poznat policiji i da su protiv njega podnošene prijave i zbog nasilja.

Talačka situacija rešena je prisebnošću i profesionalnošću pregovaračkog tima MUP-a, na čelu sa Marinom Jovanović.

Bivšu devojku vezao za automobil i vukao po putu

P. B. osuđen je 2012. godine na dve godine zatvora zbog nanošenja teških povreda i zlostavljanja svoje tada maloletne devojke Jelene K. iz Rume. Prema optužnici, P. B. je 19. marta na Fruškoj gori Jelenu vezao za automobil i vukao po putu!

– To nije tačno, nikada tako nešto ne bih mogao da uradim, jer sam je voleo i dalje je volim! Tog dana smo otišli do hotela na Fruškoj gori. Jelena je otišla u toalet, a ja sam u njenom telefonu video poruke koje je razmenjivala s nekim muškarcem. Ispitivala ga je kakva mu je bivša devojka u krevetu i tvrdila da je ona bolja! To me je jako naljutilo, pa samo joj u kolima lupio šamar. Ona je istrčala i počela da beži, ali je ubrzo pala. Sve je izmislio njen otac, koji je bio protiv naše veze – rekao je tada.

Međutim, Jelena je ostala pri tvrdnji da joj je P. B. pretio da će je ubiti.

- Tokom cele vožnje me verbalno napadao, a onda i šamarao! Kad smo došli na Frušku goru, izbacio me je iz kola i tukao rukama i nogama. Uzeo je kanap iz gepeka, vezao me za kola i vukao po šumskom putu. Onda me je ugurao na zadnje sedište i pretio da će me obesiti. Odvezao me je do Rume i izbacio u dvorište moje drugarice, koja je odmah pozvala Hitnu pomoć – rekla je Jelena, preneo je tada Kurir.

Još jednu bivšu uhvatio za kosu i izvukao na ulicu, tukao i ponižavao

Poznat je svima po svom ponašanju, ali ljudi ili ne žele u to da se petljaju ili se boje. Prethodnu devojku je takođe tukao i ponižavao, a razlog je uvek bila ljubomora. Jednom je upao u njenu kancelariju usred radnog vremena, zapretio njenom kolegi koji se tu zatekao, nju zvao napolje, a kada je odbila da pođe s njim, uz niz psovki ju je uhvatio za kosu i kroz hodnik izvukao na ulicu – priča meštanin Beočina K. M, koji je bio jedan do svedoka ove nemile scene dve godine pre nego što će Pavle biti uhapšen zbog iživljavanja nad maloletnicom.

Da to nije jedini slučaj, svedoči i tužba Jovanke K, majke mladića (21) koga je P. B. 2011. godine pretukao zbog jednog jedinog naivnog komentara upućenog preko društvene mreže tada već bivšoj devojci ovog nasilnika, pisao je Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    1. jul 2021 | 07:48

    Ovaj nije za zivot medju ljudima,u ludaru ga zakljucati,i baciti kljuc.I svaki dan elektro-sokovi .

  • Qwer

    1. jul 2021 | 00:32

    Aaaa, sa ovim ozbiljno treba da se pozabave i sudstvo i tužilaštvo. Debela kazna ovde mora da usledi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA