≫ 

Preminuo muškarac iz Bogatića kog je pijani komšija polio benzinom: Imao opekotine na 60 odsto tela

Komšija ga polio nakon kraće svađe

  • 4
Benzin, šibice, čovek zapalio čoveka Foto: Shutterstock

Radosav M. (62) iz Dublja, kod Bogatića, koga je 19. juna polio benzinom i potom zapalio komšija D.Z. (58) preminuo je na Klinici za plastičnu hirurgiju u Beogradu.

Nesrećni čovek je imao teške opekotine IIb i III stepena koje su zahvatile 60 odsto tela.

D.Z. koji je u alkoholisanom stanju u večernjim satima došao kod komšije, pozvao ga da izađe iz kuće i posle kraće svađe ga polio benzinom koji je poneo sa sobom i zapalio, bio je bekstvu dan i noć.

Intenzivnom potragom po celoj Mačvi policajci iz Bogatića su ga locirali u jednoj kolibi na periferiji sela u kojem je živeo. Šest policajaca je posle nekoliko prepešačenh kilometara kroz šume i njive opkolilo kolibu i pronašlio begunca kako spava.

Probudili su ga i sa lisicama na rukama priveli u policijsku stanicu.

Protiv njega je, po nalogu tužilaštva, policija podnela krivičnu prijavu za pokušaj ubistva i određen mu je pritvor do 30 dana. Nakon što je Radosav M. izgubio životnu bitku, D.Z. će biti osumnjičen za ubistvo.

Telegraf.rs saznaje da je prilikom hapšenja D.Z. policajcima ispričao da se sa komšijom na monstruozan način obračunao zbog neraščićenih odnosa.

Međutim, na saslušanju pred tužiocem je ćutao i nije izneo odbranu, pa će u nastavku istrage u tužilaštvu biti saslušano više svedoka koji možda više znaju o motivima nesvakidašnjeg zločina.

Video: Pokušaj ubistva u ventru: Izboden muškarac na Zelenom vencu odvezli ga na reanimaciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki

    1. jul 2021 | 09:24

    Poludeo narod skroz..

  • Neko

    1. jul 2021 | 09:32

    Užas!

  • Pera

    1. jul 2021 | 10:14

    Trezan misli, pijan govori ili radi. Nije on pijan izmislio polivanje benzinom, on je to izmislio trezan, pijan je samo izvršio zamisao. Ovakve treba staviti doživotno iza rešetaka. Batine su izašle iz Raja, treba tu instituciju praktikovati, pa nikome neće pasti napamet da nekog drugog srtonosno povredi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA