≫ 

Otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane, 4-oro uhapšenih: Pronađene i saksije sa konopljom do 60cm

Zaplenjeno više od 4kg marihuane

  • 0

Pripadnici MUP u Kragujevcu, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i Upravom kriminalističke policije, otkrili su laboratoriju za uzgoj marihuane i uhapsili A. Č. (25) iz okoline Topole, M. Š. (40) iz Beograda, I. V. (44) i L. J. (25), obojica iz Aranđelovca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u okolini Topole, na tavanu pomoćne prostorije, otkrila laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, koju su kako se sumnja montirali A. Č. i M. Š. zajedno sa I. V. koja je, kako se sumnja, i posredovala njihovom poznanstvu.

Pretresom tavana, policija je pronašla i zaplenila više od četiri kilograma marihuane, pripremljene za prodaju, kao i opremu za uzgajanje i proizvodnju ove droge.

L. J. se tereti da je kupovao marihuanu od A. Č. i dalje preprodavao, a policija je pretresom njegovog stana pronašla sedam saksija sa zasađenim biljkama indijske konoplje, visine između 30 i 60 centimetara. Takođe, u kući A. Č. pronađene su dve kesice sa marihuanom.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Video: U kući nađene 1.084 stabljike, kao i oružje: Otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane u Topoli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA