≫ 

Sve o hapšenju manijaka u tržnom centru u Beogradu: Snimao devojku ispod suknje, njen dečko pobesneo

Muškarac (70) otkriven je slučajno, jer je fotografisanje u tržnom centru zabranjeno. Policija mu je u telefonu otkrila brojne fotografije i snimke nepoznatih žena

  • 29
muskarac krisom fotografiše mobilnim telefonom, mobilni telefon, voajer manijak Foto: Shutterstock

Policija je u tržnom centru na Voždovcu uhapsila V. L. (70) zbog krivičnog dela polno uznemiravanje.

Policajci su na teren izašli nakon prijave da je muškarac mobilnim delefonom ispod suknje snimao 27-godišnju devojku.

- Čovek je išao po tržnom centru i fotografisao. Pošto je fotografisanje zabranjeno, prišli su mu radnici obezbeđenja i rekli mu da prestane. U međuvremenu su videli da je fotografisao jednu ženu i pitali su je da li je ona dala dozvolu da je fotografiše, na šta je ona odgovorila da nije. Tu se umešao i njen partner, koji je bio besan kada je video šta se desilo. Radnici obezbeđenja su zadržali muškarca i pozvali policiju, koja je u njegovom telefonu pronašla svašta. Fotografisao je žene i po prevozu. Pukom slučajnošću se to otkrilo kod nas - kaže za "Telegraf" menadžer tržnog centra.

- Nakon prijave da je u jednom tržnom centru na Voždovcu osumnjičeni telefonom snimao žensku osobu na neprimeren način, policija je odmah izašla na lice mesta i pronašla ga. Takođe, pronađen je telefon sa tim video snimkom i u njemu je otkriveno još mnogo drugih neprimerenih snimaka i fotografija - potvrdio je i MUP.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je krivičnu prijavu protiv V.L. za krivično delo polno uznemiravanje. Osumnjičenom nije određen pritvor jer će postupak ići u redovnom postupku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    4. jul 2021 | 11:14

    Saglasan.Krivicna prijava = 6 meseci nanogice.Toliko se dobije i kada pokrades drzavu za 600 miliona eura.Imamo ziv primer.

  • Kule

    4. jul 2021 | 11:15

    Kakva vucibatina matora

  • Marijana

    4. jul 2021 | 11:12

    Da i posle kada te iste slike manijaci objave na nekom porno sajtu onda se vi utrkujete ovde ko ce vise da popljuje te zene i devojke koje pojma nisu imale da ih je neko uslikao.Izgleda da su normalni muskarci izumrli mnogo pre dinosaurusa.A da sam na mestu te devojke ganjala bi na sudu ovog matorog jarca do sudnjega dana.Gadimi se na pomisao da ovaj matori bolesnik ima cerku ili unuku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA