≫ 

"Upomoć, zovite policiju": Mladić u Novom Sadu fizički napao devojku, ubrzo priveden

On je, navodno, pronađen nedaleko od mesta napada u istoj ulici ispred broja 35

  • 2
Žena, devojka, depresija, tuga, nasilje nad ženama, ženom Foto ilustracija: Shutterstock

Jedan mladić fizički je napao devojku u prolazu zgrade u Stražilovskoj 16, u Novom Sadu, danas oko 20 sati, javlja NSuživo.

- U jednom momentu čula se buka i dozivanje u pomoć. Devojka je vikala "Upomoć zovite policiju", nismo videli šta se dešava, ali su komšije reagovale i policija je ubrzo stigla i uhapsila nasilnka - rekla je jedna od stanarki.

Kako je navedeno, na lice mesta izašle su patrole iz stanice Stari Grad, a mladić je priveden.

On je, navodno, pronađen nedaleko od mesta napada u istoj ulici ispred broja 35. Devojka je takođe otišla sa policijom najverovatnije zbog davanja izjave.

Podsećamo, nedavno su javnost šokirala dva napada na devojke. Najpre je na društvenim mrežama osvanuo jeziv snimak scene sa Ade Ciganlije na kome se vidi kako jedan muškarac nogom u glavu udara ženu. Nasilnik je ubrzo pronađen i priveden.

Ubrzo posle toga osvanula je nova uznemirujuća scena sa beogradskog naselja Voždovac. Naime, jedan muškarac je odgurnuo ženu, a potom je i brutalno udario nogom u glavu. Ona je od siline udarcapala, a on je potom ušao u automobil i otišao. I on je dve nedelje nakon napada uhapšen.

Video: Pokušaj silovanja u predvečerje: Skočio na ženu sa leđa pa je oborio na trotoar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA