≫ 

Snimak nezapamćenog nasilja u teretani "Ahilej": Siledžija pesnicama u glavu udarao radnicu

Osumnjičenom nasilniku (19) je određeno zadržavanje do 48 časova

  • 50

Užasna scena nasilništva dogodila se juče u teretani "Ahilej" u Novom Beogradu kada je jedan muškarac pretukao devojku za pultom. Nakon incidenta je uhapšen.

Naime, muškarac je nasrnuo na radnicu teretane nakon što mu je objasnila da ne može da mu dozvoli da sedi za pultom, jer nije zaposlen.

On je potom, izrevoltiran, skočio iza pulta, gurnuo stolicu i počeo nasilnički da nasrće na devojku i preti joj.

Na drugom snimku vidi se jeziva scena napada, kada se siledžija vratio u teretanu i počeo da udara devojku pesnicama u glavu. Na snimku se može zapaziti da su samo neki od prisutnih pokušali da odvuku napadača od nesrećne devojke, dok je većina stajala nepomično između sprava i nemo posmatrala incident.

"Sve siledžije koje misle da će svojim nasilničkim ponašanjem pobediti Ahilej grdno se varaju. Dok sam živ ja i moji saradnici, branićemo svaku devojku u pultu, svakog trenera i menadžera svim snagama i suprotstaviti se svim resursima kako bi pravda pobedila", naveo je na Instagramu direktor teretane "Ahilej" Aleksandar Đorđević.

On je kasnije za "Telegraf" potvrdio navedene informacije, rekavši da je ovo prvi ovakav slučaj nasilja koji se dogodio u teretanama "Ahilej".

Oglasio se MUP o hapšenju nasilnika

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su U. R. (19) neposredno nakon izvršenja krivičnih dela nasilničko ponašanje i ugrožavanje sigurnosti.

On se tereti da je juče u teretani u Novom Beogradu nakon pretnji fizički nasrnuo na radnicu, a potom putem jedne društvene mreže objavio pretnje zaposlenima u toj teretani.

Takođe, nakon nekoliko časova U. R. se, kako se sumnja, vratio u teretanu i radnici zadao više udaraca pesnicom.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    8. jul 2021 | 11:10

    Storidi pretvaraju salo u mišiće a mozak u supu

  • Au

    8. jul 2021 | 11:11

    Pogledas ga na sta (ni na sta) lici i sve ti je jasno. Decko je neki bolesnik koji je jedino od te devojke jaci. A i to je pitanje. Nesrecno detinjstvo, tucen stalno i to je rezultat.

  • Ćupričanin

    8. jul 2021 | 11:55

    Xaxaxaxxaxa jeli bre 3 devojke se raspravljaju sa njim a ove “muskarčine” stoje sa strane i gledaju... Dzaba siroka ramena kad mu.a malena... Svi ste vi ne iskorišćena radna snaga koja zna samo da se slika po teretanama i da ispija kafe po kaficima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA