≫ 

Teška nesreća u Smederevu: Tri osobe poginule u sudaru autobusa i automobila, ima i povređenih

Automobil je potpuno uništen

  • 31
Nesreća Smederevo Printskrin RTS

Rano jutros se dogodila teška saobraćajna nesreća u Ulici Crvene armije u Smederevu u kojoj su život izgubile tri osobe, pišu Novosti.

U sudaru Lastinog autobusa i putničkog vozila pasat jutros oko 7.20 sati poginule su tri osobe iz automobila.

Prema informacijama Pinka, četiri osobe su povređene u autobusu.

Preminuli su: vozač Vitomir A. (60), i putnici Saša S. (57) i Miroslava Z. (55). Prema prvim informacijama u pitanju su radnici Železare.

U autobusu je povređeno šest osoba, vozač Miodrag G. (60 godina) i petoro putnika, i svi su, prema prvim informacijama, zadobili lakše povrede.

Automobil je gotovo potpuno uništen u sudaru.

Kako Novosti nezvanično saznaju, prema prvim informacijama, nesreća se dogodila kada su autobusu koji je vraćao radnike iz treće smene, i išao iz pravca Železare, kod pumpe otkazale komande i prešao je u suprotnu traku, i udario u automobil.

Vozaču autobusa, koji je takođe lakše povređen, biće određeno policijsko zadržavanje zbog sumnje da je kriv za ovu nesreću, saznaju nezvanično "Novosti".

Uslediće mašinsko veštačenje ispravnosti "Lastinog" autobusa, i tek tada će sa sigunrošću moći da se kaže šta je uzrok nesreće.

Video: Lančani sudar na Autokomandi: U nezgodi se sudarila 4 automobila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valentina

    9. jul 2021 | 09:28

    Strasno je i zalosno sto su neduzni ljudi stradali tudjom krivicom. Sto bi rekli, ja pazim kako vozim ai ne znam kakva budala sedi za drugim volanom. Uzas...

  • Raša

    9. jul 2021 | 09:56

    Gledam skoro ćelave gume na GSP-u, pa pomislim koliko detaljno su gledali moj auto. Kakav zakon o bezbednosti saobraćaja? To lopovluk koji zapakovan da lepo zvuči. Suštine druge nema. Jadni ljudi.

  • Struka

    9. jul 2021 | 09:23

    Velika nesreća ljudima nije bilo pomoći otkazale autobusu komande,Tako i nama u GSP-u teraju da vozimo neispravne autobuse

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA